Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Vi passer på dig og dine kære

I Falck har vi en lang og stolt tradition for at være der, når der er brug for det. Vi har bidraget til at passe på danskernes sundhed gennem mange år. Vi hjælper når det brænder på og livet er svært, når der er brug for at tage hånd om skavanker inden de vokser sig store, og når du har brug for at komme trygt til og fra dine sundhedsaftaler.

Vi passer vi på dig og din sundhed, så du kan passe dit liv.

Det er det, vi er her for.

Sådan passer vi på dig

Sundhedshjælp

Falck Sundhedshjælp er til dig, der gerne vil passe på dig selv og din sundhed, hele livet.

Med vores private sundhedssikring, får I adgang til online-læge, når det passer jer. Også på de skæve tidspunkter. I får nem adgang til fysiske behandlinger, psykologhjælp og sundhedsfaglig rådgivning og I kan blive dækket enkeltvis eller som en hel husstand.

Vi kan også give dig et årligt, forebyggende helbredstjek og garantere, at du kommer hurtigt til speciallæge.

Vi passer på din sundhed, så du kan passe dit liv. Det er det vi er her for.

 

Sygetransport

Det skal være en god oplevelse at køre med Falck Sygetransport. Derfor har vi kun reddere, der kan lide at skabe nærvær, der kommer til tiden og som er gode til mennesker - ikke kun de ældre og syge, men også de friske og raske.

Det handler nemlig om meget mere end en tur frem og tilbage. For os handler det om det gode selskab. Den nære relation og samtale, der kan opstå i en bil, og som gør hver enkelt tur i en Falck Sygetransport til helt sin egen.

Men det er ikke kun dig, vi kender. Uanset om du skal til tandlægen, ørelægen, fysioterapeuten, sygehuset eller noget helt femte, kender vi også vejen.

Vi gør hver tur til sin egen, fordi ingen er som dig. Det er det, vi er her for.

 

Vejhjælp

Vi kender det alle sammen. Gået i stå på vej til noget vigtigt og forsinket i forvejen.

Med over 400 rullende værksteder på de danske veje hjælper vi dig hurtigt videre, hvis uheldet er ude. Vi er aldrig langt væk, uanset hvor i landet du er strandet.

Falck vejhjælpsreddere er erfarne og kan 9 ud af 10 gange løse problemet med det samme, så du slipper for en tur på værkstedet.

Vi får dig i gang, når du er gået i stå. Det er det vi er her for.

 
Falck er ledende nordisk udbyder af sundheds- og assistanceydelser
Vi har over 400 røde rullende værksteder på vejene
Falck kører over 700.000 patienter om året

Gå på opdagelse i vores univers af gode råd