Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Levering af medicin direkte til din dør


Hvis du pludselig får brug for akut medicin, bringer Falck din medicin til døren. Så behøver du ikke forlade dit hjem, mens du er syg. Det giver dig mere ro til at blive hurtigere rask.

FRA 59,- /MD*
FRA
59,-
/MD*

Intet 
aldersloft

Få akut levering af medicin med Falck Sygetransport

Hvis du får ordineret medicin akut, er du nødt til at hente det indenfor apotekets åbningstid. Nogle apoteker tilbyder levering af medicin, når du har bestilt det i forvejen. De kører ud med medicinen på bestemte tidspunkter, og det koster et gebyr oveni medicinens pris. Men de leverer som regel ikke uden for åbningstiden. Så hvad gør du, hvis du pludselig bliver syg og skal bruge medicin her og nu?

Med sygetransport fra Falck får du levering af medicin til døren, hvis der opstår noget akut. Det koster ikke ekstra, og du kan ringe til os på alle tidspunkter af døgnet – også i weekender og på helligdage. Medicinudbringning er inkluderet i alle vores sygetransport-pakker.

Vores pakker dækker hele husstanden, så alle i din husstand naturligvis kan få akut levering af medicin når de har brug for det.

Levering af medicin

Spørgsmål og svar
 • Kan jeg få medicinudbringning alle steder i landet?

  Vi bringer medicin ud i hele Danmark, på nær ikke-brofaste øer. Din medicinkrævende sygdom skal blot være opstået akut, og medicinen skal være ordineret af en læge til akut brug. Hvis du kommer i sådan en situation, dækker Falck Sygetransport medicinudbringning hjem til dig.

 • Hvordan foregår det?

  Sådan foregår vores medicinudbringning:

  1. Du ringer til os – uanset tidspunktet – hvis en læge har ordineret akut medicin til dig.
  2. Vi aftaler i telefonen, hvordan du betaler for medicinen.
  3. Vi henter medicinen og bringer den til dig.
 • Hvilke typer medicin kan jeg få leveret?

  Du kan få leveret alle typer af medicin, så længe den er ordineret af en læge til akut sygdom. Din medicinske behandling skal være opstået akut. Du kan derfor ikke få leveret den medicin, som du plejer at tage.

  Skal du have levering af medicin, som ikke er ordineret til akut opstået sygdom, kan du spørge på dit apotek, om de udbringer medicin. Mange apoteker har medicinudbringning på bestemte tidspunkter mod et gebyr. Det er en god ordning til dig, der ikke altid har mulighed for selv at komme på apoteket eller til et udleveringssted, f.eks. din lokale dagligvarebutik.

 • Hvornår kan jeg få levering af medicin?

  Hvis din medicinske sygdom er opstået akut, og du har haft kontakt med en læge, men du ikke selv har mulighed for at hente medicinen - skal du bare ringe til os! Så henter vi din medicin på apoteket og bringer den hjem til dig.

  Her er nogle eksempler på, hvornår vi kan give dig levering af medicin:

  • Hvis du ikke har bil eller ikke selv kan køre, fordi du har det for dårligt. 
  • Hvis det fx er uden for almindelige åbningstider, og der ikke er et døgnapotek i nærheden af dig.
  • Hvis det er dit barn eller din ægtefælle, der er blevet akut syg, og du ikke vil lade dem være alene.

   

  Dette er blot eksempler. Ring til os på 70 10 01 40, hvis du er i tvivl. Så kan vi fortælle dig, om du kan få levering af medicin. Eller rådgive dig om, hvad du selv kan gøre.

Medicinudbringning fra Falck

Hvis du pludselig bliver syg og får brug for medicinkrævende behandling, skal du ikke stå i den situation, at du ikke kan få din medicin. Derfor er levering af medicin en fast service i Falck Sygetransport. Det giver tryghed at vide, at du kan ringe til os, hvis du eller dine nærmeste pludselig bliver syge og får brug for medicin akut.

Vil du vide mere om levering af medicin med Falck Sygetransport? Kontakt kundeservice på tlf: 70 10 01 40.