Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Udbringning af medicin


Få akut medicinudbringning med Falck Sygetransport

Hvis du pludselig får brug for akut medicin, bringer Falck din medicin til døren. Så behøver du ikke forlade dit hjem, mens du er syg. Det giver dig mere ro til at blive hurtigere rask.

FRA 62,- /MD.
FRA
62,-
/MD.

Intet 
aldersloft

Få levering af medicin

Hvis du får ordineret medicin akut, er du nødt til at hente det indenfor apotekets åbningstid. Nogle apoteker tilbyder udbringning af medicin, når du har bestilt det i forvejen. De kører ud med medicinen på bestemte tidspunkter, og det koster et gebyr oveni medicinens pris. Men de leverer som regel ikke uden for åbningstiden. Så hvad gør du, hvis du pludselig bliver syg og skal bruge medicin her og nu?

Med Falck Sygetransport får du levering af medicin til døren, hvis der opstår noget akut. Det koster ikke ekstra, og du kan ringe til os på alle tidspunkter af døgnet – også i weekender og på helligdage. 

OBS: Levering af akut medicin er inkluderet i alle vores kørselspakker. Vores pakker dækker hele husstanden, så alle i din husstand naturligvis kan få  levering af medicin når de har akut brug for det.

Vælg en af vores pakker

Har du brug for hjælp til at købe? Ring til os på 70 22 07 08 eller bliv ringet op

Vi er klar til at hjælpe mandag til torsdag kl. 8-17 og fredag kl. 8-15.30

Købsbetingelser

Akut sygetransport og medicinudbringning træder i kraft med det samme. Planlagt sygetransport træder i kraft efter én måned. Du har 14 dages fortrydelsesret. Abonnement kan opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned, dog tidligst ved udløb af bindingsperioden (6 mdr.).

Spørgsmål og svar
 • Kan jeg få medicinudbringning alle steder i landet?

  Vi bringer medicin ud i hele Danmark, på nær ikke-brofaste øer. Din medicinkrævende sygdom skal blot være opstået akut, og medicinen skal være ordineret af en læge til akut brug. Hvis du kommer i sådan en situation, dækker servicen medicinudbringning hjem til dig.

 • Hvordan foregår det?

  Sådan foregår vores medicinudbringning:

  1. Du ringer til os – uanset tidspunktet – hvis en læge har ordineret akut medicin til dig.
  2. Vi aftaler i telefonen, hvordan du betaler for medicinen.
  3. Vi henter medicinen og bringer den til dig.
 • Hvilke typer medicin kan jeg få leveret?

  Du kan få leveret alle typer af medicin, så længe den er ordineret af en læge til akut sygdom. Din medicinske behandling skal være opstået akut. Du kan derfor ikke få leveret den medicin, som du plejer at tage.

  Skal du have levering af medicin, som ikke er ordineret til akut opstået sygdom, kan du spørge på dit apotek, om de udbringer medicin. Mange apoteker udbringer medicin på bestemte tidspunkter mod et gebyr. Det er en god ordning til dig, der ikke altid har mulighed for selv at komme på apoteket eller til et udleveringssted, f.eks. din lokale dagligvarebutik.

 • Hvornår kan jeg få levering af medicin?

  Hvis din medicinske sygdom er opstået akut, og du har haft kontakt med en læge, men du ikke selv har mulighed for at hente medicinen - skal du bare ringe til os! Så henter vi din medicin på apoteket og bringer den hjem til dig.

  Her er nogle eksempler på, hvornår vi kan give dig levering af medicin:

  • Hvis du ikke har bil eller ikke selv kan køre, fordi du har det for dårligt. 
  • Hvis det fx er uden for almindelige åbningstider, og der ikke er et døgnapotek i nærheden af dig.
  • Hvis det er dit barn eller din ægtefælle, der er blevet akut syg, og du ikke vil lade dem være alene.

   

  Dette er blot eksempler. Ring til os på 70 10 01 40, hvis du er i tvivl. Så kan vi fortælle dig, om du kan få levering af medicin. Eller rådgive dig om, hvad du selv kan gøre.

Vil du vide mere om medicinudbringning fra Falck?

Test dit behov for kørsel


Tag testen_Falck Red.svg

Vores tre pakker dækker forskellige behov. Tag testen og find den pakke, der matcher dit behov. Det tager kun 2 minutter.

Tal med en rådgiver


Tal med en raadgiver_Falck Red.svg

Vi hjælper dig gerne. Ring til os på 70 22 07 08 mandag til torsdag kl. 8.00-17.00 og fredag kl. 8-15.30. – eller bliv ringet op af Falck:

Pas på dit helbred med Falck Sundhedshjælp

Med Sundhedshjælp får du bl.a. adgang til vores Online-læger og behandlinger hos fysioterapeut, kiropraktor eller psykolog.

» Find den pakke, der passer til dit behov.

Dækning ved kronisk sygdom.svg