Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Få rabat hver gang du tanker

Falck og Q8 har indgået et samarbejde, hvor du, som Falck kunde bl.a. får rabat på brændstof, hver gang du tanker. Udover Q8-stationerne, så får du også rabat hos F24, Shell og Shell Express.

Hvad er et Falck/Q8-fordelskort? 

Ting bliver dyrere og hvem vil ikke gerne spare der, hvor spares kan?  

Med Falck/Q8-fordelskort, får du rabat på brændstof, hver gang du tanker. Det er både på benzin og diesel. Så er du godt kørende.   

  • Du får rabat på listeprisen. Så du altid får den bedste pris! 
  • 170 øre i rabat pr. liter.  
  • 475+ tankstationer i hele Danmark. 
  • Rabat på kør-videre-produkter.  

*Rabatten er gældende på Q8, F24, Shell og Shell Express tankstationer i hele Danmark.

 
Et fordelskort giver dig rabat på brændstof
Et fordelskort giver dig rabat på bilvask

Spørgsmål og svar

Du får 170 øre i rabat, inkl. moms pr. liter på listeprisen. Det er på både Benzin og diesel.

Eksempel: Hvad betyder det mere konkret for mig?

En gennemsnitlig dansk bilist sparer i gennemsnit 62,86 kr. pr. md.

Sådan er vi kommet frem til beløbet;

En gennemsnitlig dansk bilist kører 17.000 km. om året ifølge Danmarks statistik. Hvis du har en ganske almindelig Peugeot 208, der kører ca. 16 km. pr. liter, så svarer det til, at du i gennemsnit tanker 88,54 liter pr. måned.

Q8 har hver dag en listepris som brændstoffet koster den dag. Vi giver altid 1,70 kr. i rabat i forhold til den listepris. På tankstationen sætter de deres egen konkurrencedygtige pris på dagen og det kaldes pumpeprisen. Hvis differencen på pumpepris og listepris er større end 1,70 kr., så vil du altid få det til den billigste pris.

Helt konkret betyder det, at hvis du tanker til 14,49 kr. pr. liter (pumpepris), så giver vi dig 0,71 kr. i rabat pr. liter. Det vil sige, listepris minus pumpepris= -0,99 kr. + ekstra Falck rabat –0,71 kr. = i alt 1,70 kr. i rabat pr. liter.

Du sparer i alt 62,86 kr. pr. måned på brændstof. (Benzinprisen er taget fra. d. 4. marts 2024)

Her er de tal vi har brugt til vores eksempel:

Listepris

 

15,48 kr.

Pumpepris

 

14,49 kr.

Rabat som kunde i Falck

 

1,70 kr.

Rabat: Listepris minus Pumpepris

 

0,99 kr.

Rabat (Ekstra rabat pga. fordelskort)

 

0,71 kr.

Gns. brændstof pr. md.

 

88,54 L

Md. besparelse

 

62,86 kr.

Find dagens listepris her: https://www.q8.dk/priser/

Du kan se den samlede besparelse af brændstof på din betalingsserviceoversigt, som du modtager fra Q8, hver måned.  

Listeprisen er dagsprisen på brændstof, som udregnes på baggrund af dollarkursen og de internationale markedsvilkår. Listeprisen sættes dagligt fra kl. 10.00. Se aktuel listepris på Q8.

Så længe du er Falck Vejhjælpskunde og er bosiddende i Danmark, kan du kvit og frit bestille dit fordelskort uden omkostninger.

Nej, dit månedlige forbrug og rabat fremgår af din månedlige betalingsserviceoversigt. 

Hvis du er i tvivl om priser eller hvordan bilvasken fungerer, så er du velkommen til at kontakte Q8’s kundeservice på telefon: 80 20 88 88.  

Ja, det gør du. Udover din rabat på brændstof, får du også 25% valgfri bilvask, hos Q8.

Du får sågar 15% rabat på kør-videre-produkter hos Q8. Eks. Produkter til bilen som køler-, karburator- og sprinklervæske, petroleum, låseolie, isfjerner, autopærer, viskerblade og sikringer.

Du kan tanke på +475 stationer i hele Danmark. Kortet kan anvendes på Q8, F24, Shell og Shell Express. Find nærmeste station på https://www.q8.dk/paa-stationen/find-tankstation/ eller download Q8 appen, så har du altid hjælpen lige ved hånden.

Kortet du bestiller er jo selvfølgelig et Q8-kort. Hos Q8 hedder det et ’Firmakort Plus’. Kortet du modtager derimod, har et andet design, som set ovenfor til fordel for dig, som Falck kunde. Derfor skal du ikke blive nervøs ved bestilling af kortet. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Falck kundeservice på telefon 70 10 20 31.

Hvis du allerede har et Falck/Q8 Fordelskort, er det på den gamle aftale. Du skal derfor tage stilling til, om du ønsker de nye fordele med den nye aftale, hvor rabatten på brændstof er større. Dog vil rabat på mad og drikke ikke være tilgængelig i det nye Fordelskort. Ønsker du, at få adgang til de nye fordele? Bestil Falck/Q8 Fordelskort ovenfor.