Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du se nogle af de hyppigst stillede spørgsmål om Falcks førstehjælpsprodukter

Spørgsmål og svar

Her kan du finde svar på de typiske spørgsmål om vores kurser.

Du tilmelder dig et kursus ved at klikke dig ind her og udfylde formularen. Her kan du vælge, hvilket kursus du ønker at deltage i. 

Har du brug for hjælp kan du altid skrive til vores kursusafdeling på kursus@falck.dk eller ringe til kundeservice på 70 10 20 31.

Det er vigtigt for os, at du hurtigt og nemt kan komme på et Falck-kursus. Derfor afholder vi kurser i hele landet på vores Falck-stationer. Vi dækker både Jylland, Fyn, Lolland og Sjælland - lige fra Thy i Nordjylland til Nakskov på Lolland.

For at få adgang til et Falck-kursus skal du bestille et Falck-abonnement. Herefter får du et kundenummer, som du skal bruge, når du booker et kursus. Du kan vælge imellem Førstehjælp Plus og Førstehjælp Super – og så kan du frit booke det kursus, du ønsker. 

Når du bestiller et kursus-abonnement, får du også vores store prisvindende førstehjælpskasse med i prisen. Og når du har brugt indholdet i kassen, kan du frit genopfylde den – uden at det koster dig ekstra. Abonnementet kan opsiges efter 6 mdr. 

Når du har bestilt et Falck-abonnement med kursusplads, kan du frit vælge imellem alle vores kurser i hele landet.

Find dit Falck-kursus her

Ønsker du at lære førstehjælp, har vi både et kursus til dig, der er nybegynder og til dig, der blot har brug for en genopfriskning. Vi har også kurser målrettet førstehjælp til små børn og til børn og unge, der selv ønsker at lære førstehjælp. Desuden har vi kurser i brandslukning, krisehjælp og sikker færdsel i trafikken. Alle undervisere er erfarne reddere fra Falck-ambulancerne. 

Det er altid hyggeligt at følges til noget nyt sammen med én, man kender. Så er I to personer til at huske alt det nye, I lærer. Hvis du har Førstehjælp Super har du adgang til 2 kursuspladser om året. Her kan du selv vælge et familiemedlem eller ven, du ønsker at tage med til et kursus – husk blot at booke plads til jer begge. 

Vi tilbyder forskellige kurser, hvor I bl.a. kan lære at give livreddende førstehjælp og standse brand og arbejdsulykker i tide. Vores realistiske øvelser gør jer beredt til at handle hurtigt i en akut situation.

Læs mere om kurser til erhverv her

Vi tilbyder vores klassiske røde førstehjælpskasse, som indeholder alt det basale førstehjælpsudstyr, som du kunne få brug for ved en ulykke. Derudover har vi også forskellige specialkasser. Her tilbyder vi én til bil, én til børn og én til sport.

Du kan læse mere om vores klassiske røde førstehjælpskasse her, og om vores specialkasser her.

Hvis du har et abonnement på en førstehjælpskasse, og er du løbet tør for indhold, så kan du nemt og hurtigt bestille genopfyldning til din førstehjælpskasse her. Du er også velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 10 20 31 for at få den genopfyldt.

Vi tilbyder branchespecifikke førstehjælpskasser, bl.a. til industri eller institution. Du kan se vores førstehjælpskasser og -kufferter til erhverv her.

Vælg mellem 2 førstehjælpspakker

Bliv undervist i førstehjælp med Falck

Når du tilmelder dig et førstehjælpskursus, vil du blive undervist af erfarne ambulancereddere. Kurserne indeholder altid virkelighedsnære øvelser, der vil forberede dig på virkeligheden.


Førstehjælpskurser til næsten alle behov

Vi tilbyder flere forskellige førstehjælpskurser, så du kan finde lige netop det kursus, der passer til dit behov. Vi har bl.a. førstehjælpskurser med hjertestartere, brandslukkere eller for forældre.

1200x540_kursus.jpeg