Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Falcks vejhjælpsprodukter

Vidste du, at vi hvert år hjælper næsten en halv mio. bilister videre?

Bliv tryg med Falck Vejhjælp og få adgang til en masse fordele som hjulskift, bilvask, syn mm., så du kan spare udgifter og besvær med din bil. 
 

 

Det siger vores kunder

Selvbetjening

Husker du at bruge dit abonnement?

Har du Falck Vejhjælp, dækker vi mange af dine udgifter til reparation, service og vedligeholdelse. Det betyder, at du som kunde kan booke tid til hjulskift, reparation af stenslag, bilsyn m.m. - helt uden at det koster dig ekstra.

Se her, hvordan du blandt andet:

 • Booker tid til hjulskift
 • Anvender din bilvask 
 • Booker værkstedstjek

 

Vores vejhjælpsprodukter

Vejhjælp bil

  Se mere her

Vejhjælp handicapkøretøj

  Se mere her

Vejhjælp motorcykel

  Se mere her

Vejhjælp trailer

  Se mere her

Vejhjælp campingvogn

  Se mere her

Vejhjælp autocamper

  Se mere her

Førstehjælpskasse bil

  Se mere her

Trafiksikkerhedspakke

  Se mere her

Kombinér vejhjælp til bil med campingvogn eller motorcykel

Vidste du, at du sparer 20 % på vejhjælp til campingvogn og motorcykel, hvis du i forvejen har Vejhjælp til bil?* 

Ring på 70253054 for at benytte dig af tilbuddet.

* Tilbuddet gælder, uanset om du har Falck Vejhjælp Start, Fri eller Fri+. Rabatten fratrækkes det årlige totalbeløb af produktet. 

 

         

Vejhjælp - kom hurtigt videre

Et vejhjælpsabonnement er din sikkerhed for at komme hurtigt videre, hvis bilen pludselig strejker eller hvis du bare har været uheldig.

Hvorfor vælge vejhjælp fra Falck? 
Falck Vejhjælp består af højt kvalificerede medarbejdere, der har stor erfaring med vejhjælp. Det sikrer dig den bedste vejhjælp og den bedste service i branchen. I 9 ud af 10 tilfælde kan Falck Vejhjælp rent faktisk hjælpe dig videre på stedet – så du helt undgår værkstedet. Vi hjælper dig videre på stedet når din bil går i stå, når du punkterer, når du låser dine nøgler inde, når du har brug for en nødreparation og når du er kørt fast eller er kørt i grøften. Hvis vores medarbejdere ikke kan reparere din bil på stedet, sørger vi for at bugsere din bil til værkstedet og giver dig et lift til offentlig transport, så du ikke bliver yderligere forsinket. Hos Falck kan du vælge i mellem disse 3 forskellige abonnementer: 

 • Vejhjælp Start
 • Vejhjælp Fri 
 • Vejhjælp Fri+

 

Vejhjælp Start

Vejhjælp Start er vores billigste vejhjælpsabonnement, som giver dig akut hjælp inden for Danmarks grænser. Det inkluderer:

Starthjælp 
Hvis bilen mangler strøm og ikke vil starte, kommer Falck og giver den startstrøm, så du hurtigt kan komme ud og køre igen.

Bugsering 
Hvis din bil får en skade eller driftstop og ikke kan repareres på stedet, sørger vi for at bugsere din bil til det nærmeste egnede værksted og transporterer dig og dine passagerer videre.

Fritrækning 
Hvis du kører fast i mudder, blød jord, sand, sne eller lignende kommer Falck og trækker din bil fri. Vi kommer også og hjælper dig med at få din bil tilbage på vejen igen, hvis du er kørt i grøften. 

Nødreparationer 
Hvis du har fået en skade og ikke kan fortsætte kørslen lovligt, kommer vi og laver en nødreparation, som er en midlertidig reparation så du kan fortsætte kørslen og komme på værksted. 

Hjulskift
Hvis du er punkteret kommer vi og skifter dit hjul til dit reservehjul. Hvis du ikke har dit reservehjul med, laver vi en nødtætning af dit dæk, så du kan køre til værkstedet. Hvis det ikke er muligt bugserer vi din bil.

Døroplukning 
Hvis du har været uheldig og er kommet til at låse dine bilnøgler inde i bilen, kommer vi og lukker din bil op for dig.

Vidererejse 
Hvis din bil skal bugseres til et værksted og du har brug for at komme videre, giver vi dig og dine passagerer et lift til den nærmeste station eller sørger for en taxa.

Vejhjælp Fri

Med Vejhjælp Fri får du et abonnement der udover traditionel vejhjælp også giver dig adgang til en lang række fordele, som gør det lettere og billigere for dig at være bilejer:

Hjulskift
Plejer du at skifte dine hjul selv? Med Vejhjælp Fri slipper du for at gøre det selv. Du får nemlig 2 hjulskift om året inkluderet i dit abonnement. Det passer perfekt med at du kan få skiftet fra sommer til vinterhjul og fra vinter til sommerhjul.

Bilsyn
Nu bliver det periodiske syn pludselig lidt sjovere. Du kan nemlig få synet den bil, der er registreret på dit abonnement, helt uden nogen form for beregning.

Reparation af stenslag
Er du træt af stenslag? Nu behøver du ikke bekymre dig om stenslag længere. Du får nemlig ubegrænset reparation af stenslag. Så bliver det ikke lettere.

10 % på din værkstedsregning
Plejer dine værkstedsregninger at stikke af? Med Vejhjælp Fri får du 10% på din værkstedsregning, du skal blot benytte dig af et Falck bonusværksted.

Vores fordele kan spare dig for op til 1.800 kr. om året - det har aldrig været billigere at være bilejer. Læs mere om fordelene her.
Du får selvfølgelig også adgang til vores traditionelle vejhjælpspakke der indeholder bugsering, starthjælp, fritrækning, nødreparationer, hjulskift, døroplukning samt vidererejse.

Vejhjælp Fri+

Med Vejhjælp Fri+ får du adgang til alle de gode fordele. I tillæg til fordelene i Vejhjælp Fri får du samtidig:

Minitjek af din bil
Trænger din bil til et Minitjek? I vores Vejhjælp Fri+ abonnement er der inkluderet et Minitjek af din bil 2 gange om året. Vi kører ud til dig lige meget om du er hjemme eller på arbejde og kontrollerer og smører din bil. Du kan også vælge at få dit Minitjek udført på et SDS - Super Dæk Service værksted - det er helt op til dig.

Hjulopbevaring
Står dit andet hjulsæt og fylder i garagen? Med dette abonnement skifter vi ikke bare dine hjul. Vi opbevarer også dit hjulsæt for dig. Så slipper du for at slæbe og kan bruge pladsen til noget meget nyttigt.

Værkstedstjek
Værkstedstjekket udføres 2 gange årligt. Sommertjekket kan bestilles hos Falck og udføres af værkstedet i månederne maj, juni, juli og august. Vintertjekket kan bestilles hos Falck og udføres af værkstedet i månederne december, januar og februar. Du skal blot bruge et af vores bonusværksteder og så kontrollerer værkstedet dine bremser, støddæmpere, styretøj, udstødning, undervogn, motorrum, frontrude, lygter, motorgang og koblingsfunktion, så du er helt klar til den nye sæson.

1 bilvask om måneden
Vasker du selv din bil? Med vores ekstra abonnement får du 1 bilvask om måneden uden ekstra beregning. Du kan benytte dig af alle OK vaskehaller i hele landet. Det er vejen til en skinnende bil.

Vejhjælp med tilvalg

Når du vælger vejhjælp fra Falck kan du opgradere dit abonnement med frit værkstedsvalg, minutgaranti eller fri vidererejse, for et lille beløb ekstra om måneden.

Vejhjælp i Europa
Tager du ofte bilen med på ferie? For et lille beløb mere om måneden kan du få vejhjælp der også gælder i Europa, så du trygt kan krydse de europæiske landegrænser.

Vores vejhjælp i Europa inkluderer:

 • Starthjælp
 • Nødreparationer
 • Hjulskift
 • Døroplukning
 • Bugsering
 • Fritrækning
 • Vidererejse

Din bil er dækket i hele Europa med undtagelse af Grønland, Island og Færøerne. Hvis din bil ikke kan laves på stedet, bugserer vi din bil til det nærmest egnede værksted og hvis reparationen tager mere end 5 timer, men mindre end 3 arbejdsdage, så kan du få et tilskud på 500 kr. per døgn i op til tre døgn. Du kan bruge tilskuddet til lejebil, hotelophold eller videretransport.

Frit værkstedsvalg
Vil du gerne selv vælge hvilket værksted din bil skal bugseres til, når vi ikke kan reparere din bil på stedet? Så kan du benytte dig af tilvalget ”Frit værkstedsvalg”. Med Frit værkstedsvalg transporterer vi bilen til et valgfrit værksted eller en anden adresse efter dit eget ønske.

Minutgaranti
Vil du gerne være sikker på at få hjælp hurtigst muligt? Så kan du benytte dig af tilvalget ”Minutgaranti”. Med minutgaranti er du sikker på at hjælpen er fremme indenfor 45 minutter fra du har kontaktet vores vagtcentral.

Fri vidererejse
Vil du gerne være sikker på at komme hurtigt videre, hvis bilen skal på værksted? Så kan du benytte dig af tilvalget ”Fri vidererejse”. Med Fri vidererejse transporterer vi dig og dine passagerer til et valgfrit bestemmelsessted, hvis din bil bugseres til et værksted og du har brug for at komme videre. Enten i et Falck køretøj, via offentlig transport eller i en taxa.