Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Prisbetingelser for
Falck Vejhjælp
 • Abonnement pr. måned 59 kr.
 • Betales nu for 1 år 708 kr.
 • Pris i bindingsperioden (6 mdr.) 354 kr.

Falck Vejhjælp

Skift til Falck Vejhjælp og få masser af fordele med i prisen.

Bestil nu
Fra
59,-
/md.
Prisbetingelser for
Kasse til bil
 • Abonnement pr. måned 14,38 kr.
 • Betales nu for 1 år 172,5 kr.
 • Pris i bindingsperioden (6 mdr.) 86,28 kr.

Kasse til bil

14,38 kr. pr. måned Bestil nu
Prisbetingelser for
Trafiksikkerhedspakke
 • Abonnement pr. måned 48,92 kr.
 • Betales nu for 1 år 587 kr.
 • Pris i bindingsperioden (6 mdr.) 293,52 kr.

Trafiksikkerhedspakke

48,92 kr. pr. måned Bestil nu
Det synes vores kunder

FREMRAGENDE
BASERET PÅ 7107 ANMELDELSER
Trustpilot
Det siger vores kunder
Trustpilot

Vores tre stærke Vejhjælpspakker

klik på fordelene for at se mere 

  Falck Vejhjælp DK

Falck Vejhjælp Ekstra DK
Mest solgte
Falck Vejhjælp Ekstra EU

Vejhjælp på stedet      
Lift til offentlig transport      
2 x hjulskift årligt + opbevaring      
1 x bilvask om måneden      
Periodisk bilsyn      
Ubegrænset reparation af stenslag      
2 x værkstedstjek årligt   
   
2 x minitjek årligt på din adresse  
   
Vejhjælpsdækning i Europa  
   
10 % på din værkstedsregning      
PRIS  59,-/md*  89,-/md*  99,-/md*

*Du betaler for et helt år. Bindingsperioden er 6 måneder.

Spar penge med Falck Vejhjælp

Foruden professionel Vejhjælp på stedet, kan du få ekstra fordele, der sparer dig for kedelige udgifter og besvær. Se alle fordelene i tabellen til venstre.

Eller brug vores beregner her til at se, hvor meget du kan spare

"Skal man bruge autohjælp så kan vi varmt anbefale FALCK A/S. Kunne man give 10 stjerner så skulle Falck have det for en perfekt service.."

 

ANDRE KØRETØJER OG PRODUKTER

Prisbetingelser for
Vejhjælp til Motorcykel
 • Abonnement pr. måned 64 kr.
 • Betales nu for 1 år 768 kr.
 • Pris i bindingsperioden (6 mdr.) 384 kr.

Vejhjælp til Motorcykel

Bestil nu
 
64,-
pr. måned
Prisbetingelser for
Vejhjælp til Campingvogn
 • Abonnement pr. måned 74,42 kr.
 • Betales nu for 1 år 893 kr.
 • Pris i bindingsperioden (6 mdr.) 446,52 kr.

Vejhjælp til Campingvogn

Bestil nu
 
75,-
pr. måned
Prisbetingelser for
Trailer
 • Abonnement pr. måned 10,58 kr.
 • Betales nu for 1 år 127 kr.
 • Pris i bindingsperioden (6 mdr.) 63,48 kr.

Trailer

10,58 kr.  pr. måned Bestil nu
Prisbetingelser for
Handicapkøretøjer
 • Abonnement pr. måned 74,75 kr.
 • Betales nu for 1 år 897 kr.
 • Pris i bindingsperioden (6 mdr.) 448,5 kr.

Handicapkøretøjer

74,75 kr.  pr. måned Bestil nu
Prisbetingelser for
Autocamper
 • Abonnement pr. måned 146,42 kr.
 • Betales nu for 1 år 1.757 kr.
 • Pris i bindingsperioden (6 mdr.) 878,52 kr.

Autocamper

146,42 kr.  pr. måned Bestil nu
Prisbetingelser for
Biltjek
 • Abonnement pr. måned 58,25 kr.
 • Betales nu for 1 år 699 kr.
 • Pris i bindingsperioden (6 mdr.) 349,5 kr.

Biltjek

58,25 kr.  pr. måned Bestil nu

ER DU ALLEREDE KUNDE?

TIL SELVBETJENING

Book en tid allerede i dag

Er du vejhjælpskunde hos Falck, dækker vi mange af dine udgifter til reparation, service og vedligeholdelse.

Det betyder, at du som kunde kan booke tid til hjulskifte, reparation af stenslag, bilsyn m.m. - helt uden at det koster dig ekstra.

Vejhjælp - kom hurtigt videre

Et vejhjælpsabonnement er din sikkerhed for at komme hurtigt videre, hvis bilen pludselig strejker eller hvis du bare har været uheldig.

Hvorfor vælge vejhjælp fra Falck? 
Falck Vejhjælp består af højt kvalificerede medarbejdere, der har stor erfaring med vejhjælp. Det sikrer dig den bedste vejhjælp og den bedste service i branchen. I 9 ud af 10 tilfælde kan Falck Vejhjælp rent faktisk hjælpe dig videre på stedet – så du helt undgår værkstedet. Vi hjælper dig videre på stedet når din bil går i stå, når du punkterer, når du låser dine nøgler inde, når du har brug for en nødreparation og når du er kørt fast eller er kørt i grøften. Hvis vores medarbejdere ikke kan reparere din bil på stedet, sørger vi for at bugsere din bil til værkstedet og giver dig et lift til offentlig transport, så du ikke bliver yderligere forsinket. Hos Falck kan du vælge i mellem disse 3 forskellige abonnementer: 

 • Vejhjælp DK
 • Vejhjælp Ekstra DK 
 • Vejhjælp Ekstra EU

 

Vejhjælp DK

Vejhjælp DK er vores billigste vejhjælpsabonnement, som giver dig akut hjælp inden for Danmarks grænser. Det inkluderer:

Starthjælp 
Hvis bilen mangler strøm og ikke vil starte, kommer Falck og giver den startstrøm, så du hurtigt kan komme ud og køre igen.

Bugsering 
Hvis din bil får en skade eller driftstop og ikke kan repareres på stedet, sørger vi for at bugsere din bil til det nærmeste egnede værksted og transporterer dig og dine passagerer videre.

Fritrækning 
Hvis du kører fast i mudder, blød jord, sand, sne eller lignende kommer Falck og trækker din bil fri. Vi kommer også og hjælper dig med at få din bil tilbage på vejen igen, hvis du er kørt i grøften. 

Nødreparationer 
Hvis du har fået en skade og ikke kan fortsætte kørslen lovligt, kommer vi og laver en nødreparation, som er en midlertidig reparation så du kan fortsætte kørslen og komme på værksted. 

Hjulskifte 
Hvis du er punkteret kommer vi og skifter dit hjul til dit reservehjul. Hvis du ikke har dit reservehjul med, laver vi en nødlapning af dit dæk, så du kan køre til værkstedet. Hvis det ikke er muligt bugsere vi din bil.

Døroplukning 
Hvis du har været uheldig og er kommet til at låse dine bilnøgler inde i bilen, kommer vi og lukker din bil op for dig.

Vidererejse 
Hvis din bil skal bugseres til et værksted og du har brug for at komme videre, giver vi dig og dine passagerer et lift til den nærmeste station eller sørger for en taxa.

 

Vejhjælp Ekstra DK

Med Vejhjælp Ekstra får du et abonnement der udover traditionel vejhjælp også giver dig adgang til et lang række fordele, som gør det lettere og billigere for dig at være bilejer:

Hjulskift 
Plejer du at skifte dine hjul selv? Med Vejhjælp Ekstra slipper du for at gøre det selv, du får nemlig 2 hjulskifte om året inkluderet i dit abonnement. Det passer perfekt med at du kan få skiftet fra sommer til vinterdæk og fra vinter til sommerdæk.

Dækopbevaring 
Står dit andet hjulsæt og fylder i garagen? Med dette abonnement skifter vi ikke bare dine hjul. Vi opbevarer også dit hjulsæt for dig. Så slipper du for at slæbe og kan bruge pladsen til noget meget nyttigt.

1 bilvask om måneden 
Vasker du selv din bil? Med vores ekstra abonnement får du 1 bilvask om måneden uden ekstra beregning. Du kan benytte dig af alle OK vaskehaller i hele landet. Det er vejen til en skinnende bil.

Bilsyn 
Nu bliver det periodiske syn pludselig lidt sjovere. Du kan nemlig få synet den bil der er registreret på dit abonnement, helt uden nogen form for beregning.

Minitjek af din bil 
Trænger din bil til et minitjek? I vores ekstra abonnement er der inkluderet et minitjek af din bil 2 gange om året. Vi kører ud til dig lige meget om du er hjemme eller på arbejde og kontrollerer og smører din bil.

Sæsontjek 
Nu kan du få sommer- og vintertjek af din bil. Du skal blot bruge et af vores bonusværksteder og så kontrollerer værkstedet dine bremser, støddæmpere, styretøj, udstødning, undervogn, motorrum, frontrude, lygter, motorgang og koblingsfunktion, så du er helt klar til den nye sæson.

Reparation af stenslag 
Er du træt af stenslag? Nu behøver du ikke bekymre dig om stenslag længere. Du får nemlig ubegrænset reparation af stenslag. Så bliver det ikke lettere.

10 % på din værkstedsregning 
Plejer dine værkstedsregninger at stikke af? Med Vejhjælp Ekstra får du 10% på din værkstedsregning, du skal blot benytte dig af et Falck bonusværksted.

Vores fordele kan spare dig for op til 2.000 kr. om året - det har aldrig været billigere at være bilejer. Læs mere om fordelene her.

Du får selvfølgelig også adgang til vores traditionelle vejhjælpspakke der indeholder bugsering, starthjælp, fritrækning, nødreparationer, hjulskifte, døroplukning samt vidererejse.

 

Vejhjælp Ekstra EU

Tager du ofte bilen med på ferie? For et lille beløb mere om måneden kan du få vejhjælp der også gælder i Europa, så du trygt kan krydse de europæiske landegrænser.

Vores vejhjælp i Europa inkluderer:

 • Starthjælp
 • Nødreparationer
 • Hjulskifte
 • Døroplukning
 • Bugsering
 • Fritrækning
 • Vidererejse

Udover vejhjælp i Europa er alle vores fordele også inkluderet i dit abonnement. Du får både hjulskifte, dækopbevaring, bilvask, bilsyn, reparation af stenslag, minitjek, sæsontjek og 10 % på din værkstedsregning.

Abonnementet gælder i hele Europa med undtagelse af Grønland, Island og Færøerne. Hvis din bil ikke kan laves på stedet, bugsere vi din bil til det nærmeste egnede værksted og hvis reparationen tager mere end 5 timer, men mindre end 3 arbejdsdage, så kan du få et tilskud på 500 kr. per døgn i op til tre døgn. Du kan bruge tilskuddet til lejebil, hotelophold eller videretransport.

 

Vejhjælp med tilvalg

Når du vælger vejhjælp fra Falck kan du opgradere dit abonnement med frit værkstedsvalg, minutgaranti eller fri vidererejse, for et lille beløb ekstra om måneden.

Frit værkstedsvalg 
Vil du gerne selv vælge hvilket værksted din bil skal bugseres til, når vi ikke kan reparere din bil på stedet? Så kan du benytte dig af tilvalget ”Frit værkstedsvalg”. Med Frit værkstedsvalg transportere vi bilen til et valgfrit værksted eller en anden adresse efter dit eget ønske.

Minutgaranti 
Vil du gerne være sikker på at få hjælp hurtigst muligt? Så kan du benytte dig af tilvalget ”Minutgaranti”. Med minutgaranti er du sikker på at hjælpen er fremme indenfor 45 minutter fra du har kontaktet vores vagtcentral.

Fri vidererejse 
Vil du gerne være sikker på at komme hurtigt videre, hvis bilen skal på værksted? Så kan du benytte dig af tilvalget ”Fri vidererejse”. Med Fri vidererejse transportere vi dig og dine passager til et valgfrit bestemmelsessted, hvis din bil bugseres til et værksted og du har brug for at komme videre. Enten i et Falck køretøj, via offentlig transport eller i en taxa.