Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Fysisk sundhed

Når man taler om fysisk sundhed, så handler det først og fremmest om at have en sund krop. Læs vores gode råd inden for fysisk sundhed her.

Er du fysisk sund?

Hvordan sørger man for at holde sin krop sund? Her er nogle indsatsområder, du med fordel kan tage fat på, hvis du gerne vil leve sundt.

Læs mere

Vejen til en sund krop

Din krop har et langt liv foran sig og derfor er det vigtigt at have en sund krop. Her er 6 gode råd, der hjælper den godt på vej. Selv små ændringer i hverdagen, kan være med til at gøre en stor forskel.

Læs mere

Derfor bør vi alle gå 10.000 skridt om dagen

Når du bruger en aktivitetstracker, der blandt andet kan tælle skridt, er 10.000 skridt om dagen højst sandsynligt det daglige mål, der er sat som standard. Selvfølgelig kan du tilpasse målet ved at skrue op eller ned for antal skridt. Men har du nogensinde tænkt over, hvorfor anbefalingen lyder på 10.000 skridt?

Læs mere

Sådan kommer du godt i gang med træning

Det kan være både hårdt og grænseoverskridende at skulle i gang med motion, hvis ikke du er vant til det. At skulle trække i træningstøjet eller møde op til et hold i et træningscenter. Men du må ikke lade dig afskrække. Det bliver hurtigt en vane og du vil snart føle dig tryg og glad for træningen. Læs vores råd til at komme godt i gang her.

Læs mere

3 tips til at komme i form på gåturen

En af de nemmeste måder at komme i form på er at gå. At gå er godt både for dit fysiske og mentale helbred, og risikoen for skader er lavere and ved så mange andre fysiske aktiviteter. Bare du er bevidst om, hvordan du går. Dårlig teknik kan give kramper eller slid, og det er derfor vigtigt at finde den rigtige teknik. Her kan du læse tre tip til teknikken.

Læs mere

Find motivationen og bliv ved med at træne

Kan det være svært at holde gejsten og blive ved med at træne, når hverdagen sætter ind, vejret er dårligt eller du bare ikke orker? Det kender vi vist alle sammen. Så handler det om at finde ud af, hvad der motiverer dig. Her har vi samlet nogle simple motivationsstrategier, du kan kombinere eller bruge hver for sig.

Læs mere