Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

En kort introduktion til Falck

I mere end et århundrede har det været Falcks opgave at hjælpe mennesker i nød. At komme forulykkede og nødstedte til undsætning. At rehabilitere mennesker efter sygdom. At forebygge og afværge ulykker. Med andre ord; Falcks væsentligste opgave har altid været og er stadig at skabe tryghed for borgerne. Vi er drevet af omsorg, bygger på tillid og sammen skaber vi mere værdi.

I de seneste årtier har Falck udbredt sine erfaringer til resten af verden, hvilket kun er lykkedes takket være det tætte samarbejde med det offentlige Danmark.

Fremtidens sundhed

Hvad skal der til for at skabe bedre sundhedsløsninger til fremtiden?

Fremtidens sundhed er en podcastserie, der undersøger, hvilke komponenter fremtidens bæredygtige sundhed skal indeholde, for at vi er i stand til at imødekomme den demografiske udvikling og fremtidens behov for flere og bedre sundhedsydelser.

Sundhedsbarometeret 2023: Danskernes mentale sundhed

I anledning af World Mental Health Day har vi taget temperaturen på danskernes mentale sundhed og samlet indsigterne i Sundhedsbarometeret 2023.

Herunder finder du udvalgte nøgletal om danskernes mentale trivsel ud fra WHO’s trivselsindeks.

 

Nyheder fra Falck

Læs de seneste nyheder fra Falck. Her kan du også finde vores pressekontakt og hente billeder til brug i presseomtale om Falck.

Mere om Falck
Organisation

Falcks opgave er at hjælpe mennesker i nød. At komme forulykkede og nødstedte til undsætning. At rehabilitere mennesker efter sygdom. At forebygge og afværge ulykker.

Læs mere
 ;
 ;
Samfundsansvar

Falck har gennem 110 år bestræbt sig på at bidrage positivt til det Danmark, vi er en del af.

Læs mere
Winning Behaviours

Falcks Winning Behaviours definerer, hvordan vi opfører os over for vores kunder, samfundet og hinanden. De er fundamentet for det vi gør, de ydelser vi leverer og det firma vi er.

Læs mere
 ;
 ;
Falcks forretningsetiske regler

Falcks globale forretningsetiske regler fastlægger de minimumsstandarder og etiske principper der gælder for alle medarbejdere og forretningspartnere.

Læs mere
Ledige stillinger

Der er fart på Falck, og vi har mange spændende job, som måske er noget for dig?

Læs mere
 ;
 ;
Om at være en del af Falck

Se film fra de mange forskellige hverdage, du kan finde i Falck.

Læs mere