Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Falck Sygetransport


Falck Sygetransport bringer dig nemt og trygt til behandling

  • Kørsel til undersøgelse og behandling - både planlagt og akut
  • Medbring en ledsager
  • Bliv fulgt til og fra afdelingen
  • Topkvalificeret service fra vores Falck-reddere

 

FRA 149,- /MD*
FRA
149,-
/MD*

Intet 
aldersloft

Bliv hentet til akut og planlagt behandling – og kørt hjem igen

Med Falck Sygetransport får du god, pålidelig kørsel til og fra behandlinger, skadestuen, lægevagten eller lignende. Falck-chaufføren hjælper dig gerne fra din hoveddør ud i bilen og hele vejen ind til venteværelset, hvis du ønsker det. Du er også velkommen til at tage en ledsager med, hvis vi får det det at vide på forhånd.

Vi henter dig både akut, og når du har tid hos din egen læge, sygehuset, speciallæge, fysioterapi, kiropraktor, tandlæge, hørecenter, fodterapi, psykolog, m.fl. Har du brug for medicin akut, kommer vi også med det.

Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning


Vores sundhedspakker dækker forskelligt. Tag testen og find den sundhedspakke, der matcher dit behov. Det tager kun 2 minutter. 

Vil du gerne tale med en rådgiver? Bliv ringet op og få hjælp til at finde den løsning, som passer til dit behov. 

Sygetransport fra Falck

Så længe du er frisk og har det godt, tænker du sikkert ikke over, hvor besværligt det kan være at komme til og fra en behandling hos lægen eller på sygehuset. Men hvis du pludselig bliver skadet eller syg, kan det være en stor lettelse at vide, at du kan bare kan ringe til Falck og blive hentet.

 

Akut sygetransport

Hvis du er med i vores sundhedssikring, kører vi dig til skadestuen, din egen læge, lægevagten eller kiropraktor, når du har brug for akut behandling. Det gælder alle i din husstand, også børnene – og endda dine gæster. Ring til os, hvis en af jer kommer til skade eller pludselig bliver syg. Så kommer vi hurtigt og henter den syge. Du er velkommen til at tage med og hjælpe, eller til selv at tage en ledsager med, hvis det er dig, der er syg eller skadet. 

Akut sygekørsel er en stor hjælp i en situation, hvor det skal gå hurtigt. Du skal ikke tænke på, hvem der skal passe børnene eller hvilket taxiselskab, du skal ringe til. Du ringer bare til Falck.

Ring til vores vagtcentral på 70 10 20 30.

 

Planlagt sygetransport

Udover akut sygekørsel giver vi dig også mulighed for at blive kørt til og fra behandlinger med den service, vi kalder Planlagt sygetransport. Vi kommer og henter dig, når du har tid hos din egen læge, sygehuset, speciallæge, fysioterapi, kiropraktor, tandlæge, hørecenter, fodterapi, psykolog, m.fl. Vi kører dig selvfølgelig også hjem igen. Du er også velkommen til at tage en ledsager med, vi skal bare have det at vide på forhånd.

Med Planlagt sygetransport slipper du for at tænke på, hvor du skal parkere bilen, eller om du kan komme frem med offentlig transport. Vi dækker siddende kørsel, og vores chauffører kommer gerne helt op til din hoveddør og følger dig ud i bilen – og hele vejen ind til venteværelset, hvis du ønsker det. Bagefter bliver du selvfølgelig kørt hjem igen.

Husk, at du med nogle former for medicin ikke må køre bil. Derfor kan det være nødvendigt at kunne blive kørt til og fra behandling.

Planlagt sygetransport følger automatisk med i abonnementerne Falck Sygetransport og Sygetransport Plus. Du kan også vælge det som tilvalg til abonnementerne Falck Sundhed og Falck Sundhed Plus – og spare taxiregningen.

 

Få en sundhedspakke med sygetransport

I alle vores sundhedspakker får du sygetransport ved akut sygdom eller skade. Det dækker hele familien og gæster, hvis de er på besøg hos dig, når skaden sker.

Har du også brug for kørsel til planlagte behandlinger, kan du vælge Planlagt sygetransport som tilvalg. Og hvis du udelukkende har brug for kørsel, skal du vælge Falck Sygetransport. Så skal du bare huske, at du ikke er dækket af de øvrige fordele som Hurtig Diagnose og hjælp og vejledning under sygdom.

Læs mere om sygetransport i vores forskellige sundhedspakker her.

 

Skal du på skadestuen eller til vagtlægen?

Når du er dækket af Falck Sundhed, skal du bare ringe til vores vagtcentral, hvis du pludselig bliver syg eller skadet. Så kommer vi og henter dig. Ring på 70 10 20 30.

Akut sygetransport er en service, der er med i alle vores sundhedspakker. Du kan få mere at vide om de forskellige pakker på 70 10 20 31.