Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Skab tryghed i hjemmet

Det er vigtigt, at du føler dig tryg i hverdagen, og at du er klar hvis en ulykke skulle ske. Vi hjælper dig gerne med at finde det førstehjælpsprodukt, du søger.
Hos Falck tilbyder vi forskellige førstehjælpsprodukter, bl.a.:

✔ Førstehjælpskurser
✔ Førstehjælps- og specialkasser
✔ Førstehjælp til småbørn
✔ Brandsikkerhedspakke til hjemmet

Vores førstehjælpsprodukter

Hvad lærer du på et førstehjælpskursus?

Når du tilmelder dig et af Falcks førstehjælpskurser, så vil du blive undervist i realistiske situationsøvelser, som gør dig mere parat til at agere, hvis du kommer ud til en ulykke.

Du vil blive undervist af instruktører med stor erfaring, typisk en ambulanceredder, som kender de situationer, du kan komme ud i, når der sker en ulykke.

Du lærer, hvad du skal gøre både før, under og efter en ulykke. Du kommer derfor til at føle dig godt rustet til at yde førstehjælp.

Lær hjerte-lungeredning til voksne

Hjælp til selvbetjening

Har du et abonnement på en førstehjælpskasse eller en specialkasse, og kunne du godt tænke dig at få den fyldt op? Eller overvejer du at booke et førstehjælpkursus i nærmeste fremtid? Så kan du nemt og hurtigt gøre det her. Du kan også se vores førstehjælpsråd.

✔ Bestil genopfyldning

✔ Book førstehjælpskursus

✔ Se vores gode førstehjælpsråd

 

Red liv med Falck førstehjæ​lp

Kan du yde førstehjælp hvis der sker en ulykke? Sandsynligheden for et menneske overlever en ulykke er langt større, hvis der ydes førstehjælp. I Falck er vi specialiseret i førstehjælp og har mange års erfaring med at yde førstehjælp og hjælpe andre. Vi synes at det er vigtigt at lære fra os, så vi sammen kan forebygge endnu flere ulykker. Vi har derfor sammensat forskellige typer førstehjælpskurser, så du kan blive klædt ordentlig på og lære hvordan du yder førstehjælp. Ved du for eksempel hvordan du yder førstehjælp hvis en person bliver bevidstløs, eller hvis en person får noget galt i halsen? På vores førstehjælpskurser lærer du, hvordan du yder livreddende førstehjælp og ikke mindst hvordan du bevarer roen og overblikket når der sker en ulykke.

 

Lær førstehjælp af erfarne ambulancereddere

Når du vælger et førstehjælpskursus fra Falck, bliver du undervist af de bedste. Alle vores undervisere er nemlig erfarne ambulance reddere. De har reddet liv og ydet førstehjælp i mange forskellige situationer – så hvem er bedre til at undervise dig i førstehjælp? Vores undervisere tager rigtige eksempler med fra deres hverdag, så du kan lære, hvordan du yder førstehjælp i situationer fra den virkelige verden.

 

Bliv i stand til at hjælpe

Førstehjælp betyder at du er i stand til at hjælpe andre mennesker når de har brug for det, og vores forskellige førstehjælpskurser har derfor det tilfælles, at du lærer hvordan du yder førstehjælp og hvordan du bevarer roen i en hektisk situation. Ulykker kan være meget forskellige og derfor har vi flere typer førstehjælpskurser, hvor du lærer hvordan du yder førstehjælp og hvordan du reagerer korrekt i forskellige situationer.

 

Ved du hvordan du yder førstehjælp med en hjertestarter?

Flere og flere steder hænger der en hjertestarter, men ved du egentlig hvordan du bruger den, hvis du en dag får behov for den? På vores kursus ”førstehjælp med hjertestarter” lærer vi dig, hvordan du yder førstehjælp med en hjertestarter. Læs mere her.

 

Ved du hvordan du yder førstehjælp til børn?

Børn kan hurtigt komme galt afsted, og det er derfor vigtigt at vide hvordan man yder førstehjælp til børn. Ved du for eksempel hvordan du yder førstehjælp, hvis et barn har fået noget galt i halsen? På vores kursus ”førstehjælp til børn” lærer vi dig hvordan du yder førstehjælp til børn. Læs mere her.

 

Ved du hvordan du yder psykologisk førstehjælp?

Personer der har været ud for en voldsom tragedie eller chok, har ofte brug for psykologisk førstehjælp. På vores kursus i krisehjælp lærer du hvordan yder psykologisk førstehjælp og hvordan du bedst hjælper dine nærmeste, hvis de går igennem en krise. Læs mere her.

 

Ved du hvordan du yder førstehjælp ved brand?

En brand kan udvikle sig hurtigt, og det er derfor vigtigt at vide hvordan man håndterer en mindre brand før den udvikler sig. Vi tilbyder dig derfor et kursus i brandslukning, hvor du lærer hvordan du slukker en brand og hvordan du yder førstehjælp ved forbrænding og brandsår. Læs mere her.

Pas på dit helbred med Falck Sundhedshjælp

Med vores sundhedshjælp får du bl.a. adgang til vores Online-læger og behandlinger hos fysioterapeut, kiropraktor eller psykolog.

Find den pakke, der passer til dit behov.

Dækning ved kronisk sygdom.svg