Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Salg & Kundeservice

En karriere i Falck vil gøre en forskel for mange flere liv end blot dit eget.

I mere end hundrede år har det været Falcks væsentligste opgave at skabe tryghed for borgerne ved at træde hjælpende til på en hurtig, kompetent og handlekraftig måde. I Salg og Kundeservice skaber vi tryghed ved at stille uddybende spørgsmål og lytte aktivt til kunden via telefonen. Vores kunderådgivere er eksperter i Falcks produktportefølje, og hver eneste dag har vi fokus på kompetent rådgivning og tryghedsskabende løsninger.

For at bevare et højt kompetenceniveau i afdelingen, er det vigtigt at vores kollegaer hele tiden udvikler sig. Vi tilbyder intern uddannelse til alle kunderådgivere, så vi løbende kan rykke os til ”next level”. Derudover har vi også et meget stort fokus på det sociale sammenhold. Vi bidrager alle sammen til, at der er god energi, en uformel tone og højt humør på kontoret. Vi synes nemlig, det er vigtigt, at vi har det sjovt sammen. At vi bliver udfordret fagligt. Og at vi gør en forskel.

Udforsk mulighederne

2 lokationer, 100 medarbejdere, 5 teams, BtB og BtC… Mulighederne er mange!

Salg og Kundeservice er lokaliseret i København og Aarhus. Vi har nye lækre lokaler, hvor der er højt til loftet og god kaffe rundt om hjørnet.

 

Din læringsrejse

Intern uddannelse, coaching og ambitiøse målsætninger… Er du klar på en udfordring?

Som kunderådgiver i Falck vil du komme på en læringsrejse, hvor vi sikrer dig udvikling - ikke kun som nyansat - men gennem hele din ansættelse.

Et stærkt sammenhold

Falck Olympiade, Wall of Fame, sjove konkurrencer og højt humør… What’s not to like?

Vi har et stort fokus på, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Du vil opleve god energi, en uformel tone og højt humør på kontoret.

 

Vil du også med på rejsen?

Hvis du gerne vil være en del af Salg & Kundeservice, så kan du sende en ansøgning til en specifik stilling eller søge uopfordret. Uanset hvad vil vi meget gerne høre fra dig!

» Se vores ledige stillinger her