Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Selvbetjening for førstehjælp

Kontakt kundeservice

Ring til os
Skriv
Chat

Spørgsmål og svar

Her kan du finde svar på de typiske spørgsmål om vores kurser.

Du tilmelder dig et kursus ved at klikke dig ind her og udfylde formularen. Her kan du vælge, hvilket kursus du ønker at deltage i. 

Har du brug for hjælp kan du altid skrive til vores kursusafdeling på kursus@falck.dk eller ringe til kundeservice på 70 10 20 31.

Det er vigtigt for os, at du hurtigt og nemt kan komme på et Falck-kursus. Derfor afholder vi kurser i hele landet på vores Falck-stationer. Vi dækker både Jylland, Fyn, Lolland og Sjælland - lige fra Thy i Nordjylland til Nakskov på Lolland.

For at få adgang til et Falck-kursus skal du bestille et Falck-abonnement. Herefter får du et kundenummer, som du skal bruge, når du booker et kursus. Du kan vælge imellem Førstehjælp Plus og Førstehjælp Super – og så kan du frit booke det kursus, du ønsker. 

Når du bestiller et kursus-abonnement, får du også vores store prisvindende førstehjælpskasse med i prisen. Og når du har brugt indholdet i kassen, kan du frit genopfylde den – uden at det koster dig ekstra. Abonnementet kan opsiges efter 6 mdr. 

Når du har bestilt et Falck-abonnement med kursusplads, kan du frit vælge imellem alle vores kurser i hele landet.

Find dit Falck-kursus her

Ønsker du at lære førstehjælp, har vi både et kursus til dig, der er nybegynder og til dig, der blot har brug for en genopfriskning. Vi har også kurser målrettet førstehjælp til små børn og til børn og unge, der selv ønsker at lære førstehjælp. Desuden har vi kurser i brandslukning, krisehjælp og sikker færdsel i trafikken. Alle undervisere er erfarne reddere fra Falck-ambulancerne. 

Det er altid hyggeligt at følges til noget nyt sammen med én, man kender. Så er I to personer til at huske alt det nye, I lærer. Hvis du har Førstehjælp Super har du adgang til 2 kursuspladser om året. Her kan du selv vælge et familiemedlem eller ven, du ønsker at tage med til et kursus – husk blot at booke plads til jer begge. 

Vi tilbyder forskellige kurser, hvor I bl.a. kan lære at give livreddende førstehjælp og standse brand og arbejdsulykker i tide. Vores realistiske øvelser gør jer beredt til at handle hurtigt i en akut situation.

Læs mere om kurser til erhverv her

Vi tilbyder vores klassiske røde førstehjælpskasse, som indeholder alt det basale førstehjælpsudstyr, som du kunne få brug for ved en ulykke. Derudover har vi også forskellige specialkasser. Her tilbyder vi én til bil, én til børn og én til sport.

Du kan læse mere om vores klassiske røde førstehjælpskasse her, og om vores specialkasser her.

Hvis du har et abonnement på en førstehjælpskasse, og er du løbet tør for indhold, så kan du nemt og hurtigt bestille genopfyldning til din førstehjælpskasse her. Du er også velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 10 20 31 for at få den genopfyldt.

Vi tilbyder branchespecifikke førstehjælpskasser, bl.a. til industri eller institution. Du kan se vores førstehjælpskasser og -kufferter til erhverv her.

Vores førstehjælpsråd

Lær børn stabilt sideleje

Det er ikke kun voksne, der kan yde livreddende førstehjælp. Her får du råd til, hvordan man bedst lærer børn førstehjælp og at lægge en person i stabilt sideleje.
Se også:

Noget galt i halsen hos børn

Ved du hvad du skal gøre, hvis dit barn får noget i halsen? Bliv klogere her og bliv i stand til at hjælpe hvis uheldet er ude.
Læs mere

Av, min fod!

Et uheldigt fald i et tæppe. Eller en fod, der vrider om. En forstuvning kræver den rette behandling, så den ikke bliver værre. Vores førstehjælpskasse har alt, hvad du skal bruge.
Læs mere

Hjertemassage og kunstigt åndedræt til børn

Se med, når vores ekspert forklarer og viser, hvordan man yder hjertemassage og kunstigt åndedræt til børn.
Læs mere