Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Selvbetjening for førstehjælp

Kontakt kundeservice

Spørgsmål og svar
 • Hvordan booker jeg et kursus?

  Sådan booker du dit kursus

  2-3 dage efter at du har købt dit førstehjælpskursus modtager du dit kundenummer. Dette fremgår af din kontrakt fra Falck. Kundenummeret skal  du bruge sammen med dit vejnavn, til at booke dit kursus. Du vælger et kursus ved at klikke dig ind her. Her kan du læse mere om de enkelte kurser, hvor og hvornår de afholdes og tilmelde dig.

  Har du brug for hjælp kan du altid ringe til kundeservice på 70 10 20 31.

 • Hvor ligger jeres kurser?

  Det er vigtigt for os, at du hurtigt og nemt kan komme på et Falck-kursus. Derfor afholder vi kurser i hele landet på vores Falck-stationer. Vi dækker både Jylland, Fyn, Lolland og Sjælland - lige fra Thy i Nordjylland til Nakskov på Lolland.

 • Hvordan får jeg adgang til Falcks kurser?

  For at få adgang til et Falck-kursus skal du bestille et Falck-abonnement. Herefter får du et kundenummer, som du skal bruge, når du booker et kursus. Du kan vælge imellem Førstehjælp Plus og Førstehjælp Super – og så kan du frit booke det kursus, du ønsker. 

  Når du bestiller et kursus-abonnement, får du også vores store prisvindende førstehjælpskasse med i prisen. Og når du har brugt indholdet i kassen, kan du frit genopfylde den – uden at det koster dig ekstra. Abonnementet kan opsiges efter 6 mdr. 

 • Hvilke kurser må jeg tilmelde mig?

  Når du har bestilt et Falck-abonnement med kursusplads, kan du frit vælge imellem alle vores kurser i hele landet.

  Find dit Falck-kursus her

  Ønsker du at lære førstehjælp, har vi både et kursus til dig, der er nybegynder og til dig, der blot har brug for en genopfriskning. Vi har også kurser målrettet førstehjælp til små børn og til børn og unge, der selv ønsker at lære førstehjælp. Desuden har vi kurser i brandslukning, krisehjælp og sikker færdsel i trafikken. Alle undervisere er erfarne reddere fra Falck-ambulancerne. 

 • Hvem må jeg tage med på kursus?

  Det er altid hyggeligt at følges til noget nyt sammen med én, man kender. Så er I to personer til at huske alt det nye, I lærer. Hvis du har Førstehjælp Super har du adgang til 2 kursuspladser om året. Her kan du selv vælge et familiemedlem eller ven, du ønsker at tage med til et kursus – husk blot at booke plads til jer begge. 

 • Jeg skal bruge et kursus til min virksomhed. Hvad gør jeg?

  Vi tilbyder forskellige kurser, hvor I bl.a. kan lære at give livreddende førstehjælp og standse brand og arbejdsulykker i tide. Vores realistiske øvelser gør jer beredt til at handle hurtigt i en akut situation.

  Læs mere om Kursus til erhverv her

 • Hvilke førstehjælpskasser tilbyder I?

  Vi tilbyder vores klassiske røde førstehjælpskasse, som indeholder alt det basale førstehjælpsudstyr, som du kunne få brug for ved en ulykke. Derudover har vi også fire forskellige specialkasser. Her tilbyder vi én til bil, én til børn, én til natur og én til sport.

  Du kan læse mere om vores klassiske røde førstehjælpskasse her, og om vores specialkasser her.

 • Hvordan genopfylder jeg min førstehjælpskasse?

  Hvis du har et abonnement på en førstehjælpskasse, og er du løbet tør for indhold, så kan du nemt og hurtigt bestille genopfyldning til din førstehjælpskasse her. Du er også velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 10 20 31 for at få den genopfyldt.

 • Jeg skal bruge en førstehjælpskasse til min virksomhed. Hvad gør jeg?

  Vi tilbyder branchespecifikke førstehjælpskasser, bl.a. til industri eller institution. Du kan se vores førstehjælpskasser og -kufferter til erhverv her.

Vores førstehjælpsråd

Lær børn stabilt sideleje

Det er ikke kun voksne, der kan yde livreddende førstehjælp. Her får du råd til, hvordan man bedst lærer børn førstehjælp og at lægge en person i stabilt sideleje.
Se også:

Noget galt i halsen hos børn

Ved du hvad du skal gøre, hvis dit barn får noget i halsen? Bliv klogere her og bliv i stand til at hjælpe hvis uheldet er ude.
Læs mere

Av, min fod!

Et uheldigt fald i et tæppe. Eller en fod, der vrider om. En forstuvning kræver den rette behandling, så den ikke bliver værre. Vores førstehjælpskasse har alt, hvad du skal bruge.
Læs mere

Hjertemassage og kunstigt åndedræt til børn

Se med, når vores ekspert forklarer og viser, hvordan man yder hjertemassage og kunstigt åndedræt til børn.
Læs mere