Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Spis dig sundere

Her er vores råd om sund kost:

For at holde kroppen sund, er det godt at være opmærksom på, hvad man spiser og drikker. Her kan du læse mere om hvordan du får nok væske, fiberholdig kost samt et stærkt immunforsvar. Læs også hvad rygning og alkohol kan gøre for din sundhed.

De 7 kostråd

Du har måske hørt om de 7 kostråd. De kan hjælpe med at man får spist sundt og varieret. Her kan du se og høre vores ekspert fortælle om de 7 kostråd.

Læs mere

”Fit for Fight” med fiber

Vidste du, at en fiberrig kost kan være med til at sænke risikoen for hjertesygsomme og diabetes - og hjælpe dig med at tabe dig? Det kan du læse mere om her, hvor vi også giver gode råd til, hvordan du får mere fiber i din kost.

Læs mere

Styrk dit immunforsvar med vores fire råd

Et svækket immunforsvar er ekstra presset og kæmper bravt for at holde kroppen fri for sygdom. Heldigvis kan du selv styrke dit immunforsvar. Læs hvordan her på siden.

Læs mere

Drik mindre alkohol

Hvert år er der mindst 3.000 dødsfald, der enten har haft alkohol som primær eller medvirkende årsag. Intet alkoholindtag er risikofrit for helbredet.

Læs mere

Drop rygning

Rygning er den livsstilsfaktor, der har størst negativ indflydelse på danskernes sundhed. Forskning har vist, at rygning har skadelige effekter, som både påvirker risikoen for udvikling af sygdomme samt forværring af allerede tilstedeværende sygdomme. Rygning er en af de vigtigste medvirkende årsager til hjerte-kar-sygdomme, kræft og alvorlige lunge- og luftvejssygdomme.

Læs mere