Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Læs også:

Drop rygning

Rygning er den livsstilsfaktor, der har størst negativ indflydelse på danskernes sundhed. Forskning har vist, at rygning har skadelige effekter, som både påvirker risikoen for udvikling af sygdomme samt forværring af allerede tilstedeværende sygdomme. Rygning er en af de vigtigste medvirkende årsager til hjerte-kar-sygdomme, kræft og alvorlige lunge- og luftvejssygdomme.
Læs mere

Drikker du vand nok?

Væske er livsvigtigt for vores organer og dehydrering kan derfor være farligt - eller i det mindste ubehageligt. Du skal derfor sørge for at få vand nok og kende tegnene på dehydrering. Bliv klogere på symptomerne og se, hvor du ligger på urinskalaen.
Læs mere

Fire nemme måder at spise flere fibre på

Vidste du, at en fiberrig kost kan være med til at sænke risikoen for hjertesygsomme og diabetes - og hjælpe dig med at tabe dig? Det kan du læse mere om her, hvor vi også giver gode råd til, hvordan du får mere fiber i din kost.
Læs mere

De 7 kostråd

Du har måske hørt om de 7 kostråd. De kan hjælpe med at man får spist sundt og varieret. Her kan du se og høre vores ekspert fortælle om de 7 kostråd.
Læs mere

Styrk dit immunforsvar med vores fire råd

Et svækket immunforsvar er ekstra presset og kæmper bravt for at holde kroppen fri for sygdom. Heldigvis kan du selv styrke dit immunforsvar. Læs hvordan her på siden.

Få en privat sundhedssikring

Med Falck Sundhedshjælp får du adgang til vores online-læger og hurtig behandling hos psykolog, fysioterapeut eller kiropraktor.