Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Læs også:

Prioritér din søvn

Søvnforskning viser, at flere og flere danskere både sover mindre og dårligere. Ligger du og roterer en time eller to, inden du kan falde i søvn? Eller falder du om og sover som en sten for så at vågne klokken 4 eller 5, lysvågen, men ikke udhvilet? Så deler du skæbne med 400-500.000 andre danskere med søvnproblemer.
Læs mere

Tag hånd om din stress

I små mængder er stress ikke farligt, men hvis det bliver ved, begynder det at påvirke dit helbred negativt. Her får du nogle metoder til at genvinde roen og få styr på tankerne.
Læs mere

De 7 kostråd

Du har måske hørt om de 7 kostråd. De kan hjælpe med at man får spist sundt og varieret. Her kan du se og høre vores ekspert fortælle om de 7 kostråd.
Læs mere

”Fit for Fight” med fiber

Vidste du, at en fiberrig kost kan være med til at sænke risikoen for hjertesygsomme og diabetes - og hjælpe dig med at tabe dig? Det kan du læse mere om her, hvor vi også giver gode råd til, hvordan du får mere fiber i din kost.
Læs mere

Derfor bør vi alle gå 10.000 skridt om dagen

Når du bruger en aktivitetstracker, der blandt andet kan tælle skridt, er 10.000 skridt om dagen højst sandsynligt det daglige mål, der er sat som standard. Selvfølgelig kan du tilpasse målet ved at skrue op eller ned for antal skridt. Men har du nogensinde tænkt over, hvorfor anbefalingen lyder på 10.000 skridt?
Læs mere

Sådan kommer du godt i gang med træning

Det kan være både hårdt og grænseoverskridende at skulle i gang med motion, hvis ikke du er vant til det. At skulle trække i træningstøjet eller møde op til et hold i et træningscenter. Men du må ikke lade dig afskrække. Det bliver hurtigt en vane og du vil snart føle dig tryg og glad for træningen. Læs vores råd til at komme godt i gang her.
Læs mere

Hvad er sundhed - og hvornår er man sund?

Hvordan ved man, om man er sund? Handler det om det fysiske eller psykiske, om kost eller motion eller om alle disse ting? Her kan du blive lidt klogere på begrebet sundhed og få gode råd og tips til, hvordan du selv kan blive (endnu) sundere.
Læs mere

Bedre trivsel og mental sundhed

Mental sundhed styrker din trivsel. Du kan bedre udfolde dine evner, du kan bedre håndtere hverdagens udfordringer, og du kan bedre indgå i fællesskaber med andre mennesker.
Læs mere

Få det bedre med Falck Sundhedshjælp

Få hurtig afklaring og svar på dine heldbredsspørgsmål hos vores Online-læger og kørsel til skadestuen ved akut sygdom. Du kan også komme til behandlinger hos en af vores psykologer, fysioterapeuter eller kiropraktorer, hvis du skulle få brug for det.