Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Øvelser for kroppen

Her kan se alle vores gode råd som indeholder øvelser for kroppen.

Vores krop har brug for at blive aktiveret, for at være glad. Det kan dog være svært at vide hvordan. Derfor har vi samlet nogle gode råd til hvordan du blandt andet kan aktivere din krop, få en god arbejdsstilling og undgå nakkeskader. 

Vejen til en sund krop

Din krop har et langt liv foran sig og derfor er det vigtigt at have en sund krop. Her er 6 gode råd, der hjælper den godt på vej. Selv små ændringer i hverdagen, kan være med til at gøre en stor forskel.

Læs mere

Strækøvelser

Rigtig mange danskere får ondt i skuldre og nakke efter en lang arbejdsdag. Prøv en af de følgende øvelser og mærk ømme muskler løsne sig op igen. Hvis ikke de hjælper, bør du måske overveje, om det er tid til at få hjælp af en af vores mange behandlere.

Læs mere

3 gode øvelser for ryggen

Har du ondt i ryggen? Styrk ryggen gennem træning af mave, lænd og lår med disse tre øvelser

Læs mere

Sådan undgår du nakke- og skuldersmerter

Ensidige arbejdsstillinger gør at mange får ondt i nakke og skuldre. Vores ekspert viser dig tre enkelte øvelser, der kan forhindre disse smerter

Læs mere

Få en god arbejdsstilling ved skrivebordet

Vores ekspert giver dig nogle enkelte huskeregler til, hvordan du sidder rigtigt ved dit skrivebord

Læs mere

Øvelser til dig der er sengeliggende

Det er vigtigt at du holder dig i gang, selvom du er sengeliggende. Her får du 3 gode øvelser, du kan lave, mens du ligger i sengen.

Læs mere

Forebyg skiskader hos mænd og kvinder

Mænd og kvinders skiskader er forskellige. Det viser Falcks statistik over skiskader. For begge køns vedkommende kan skaderne ofte undgås. Her kan du læse mere om de mest hyppige skiskader hos mænd og kvinder, samt hvordan du kan forebygge dem.

Læs mere

Bliv klar til skiferien og undgå de typiske skiskader

Simpel træning kan forebygge de typiske skiskader, der hvert år resulterer i tusindvis af skiskader og ødelagte skiferier. Falcks ekspert i forebyggelse og træning giver her sit bud på, hvordan man igennem styrke-, konditions- og balancetræning minimerer risikoen for de hyppigste skiskader.

Læs mere

Sådan undgår du rygskader i haven

Ved du hvordan du undgår rygskader når du arbejder i haven? Se her hvordan

Læs mere

Øvelser for lænd, ryg og knæ

For at holde kroppen i gang, er der en række øvelser du kan lave. Her kan du finde øvelser for lænd, ryg og knæ.

Læs mere