Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Sygdomsforløb

Her har vi samlet vores gode råd til dig der er i et sygdomsforløb

Er du i et sygdomsforløb, kan der være mange informationer at holde styr på både under og efter forløbet. For at hjælpe dig på vej, har vi derfor samlet nogle gode råd og links, der forhåbentlig kan hjælpe dig i dit sygdomsforløb. 

Få et bedre patientforløb

Det danske sundhedssystem er godt. Men mange bliver frustrerede over uforståelige medicinske termer, uklare rettigheder – og forvirrende diagnoser. Her er 6 gode råd til at få et bedre patientforløb.

Læs mere

Sådan kan du få et godt sygdomsforløb

Læs vores fire gode råd til hvordan du kan få et bedre sygdomsforløb.

Læs mere

Nyttige links

Dit helbred er nøglen til at det, du gerne vil. Men ingen undgår bump på vejen. Her er et par nyttige links, som du kan bruge hvis du – eller en du er tæt på – bliver syg.

Læs mere

Spørgsmål du kan stille lægen

Nogle gange husker man ikke, at få stillet lægen de spørgsmål, man havde ønsket. Her er nogle eksempler på spørgsmål du kan stille lægen.

Læs mere

Gode råd til dig der skal indlægges

Der kan være mange ting man skal huske, når man skal indlægges. Her giver vi dig gode råd til hvad du skal huske før og under indlæggelsen.

Læs mere

Tjekliste ved indlæggelse

Skal du indlægges? Vi har lavet en tjekliste til dig, så du husker alt det vigtige. Se vores tjekliste her.

Læs mere

Når du er pårørende til en, der er syg

Det kan være svært at være den pårørende i et sygdomsforløb. For hvordan støtter man bedst den syge og hvordan håndterer man sine egne følelser? Få vores bud her.

Læs mere

Kom ovenpå igen efter et langt sygdomsforløb

Det kan være hårdt at komme sig efter et langt sygdomsforløb. Læs vores gode råd til, hvordan du kommer godt ovenpå igen.

Læs mere

Øvelser til dig der er sengeliggende

Det er vigtigt at du holder dig i gang, selvom du er sengeliggende. Her får du 3 gode øvelser, du kan lave, mens du ligger i sengen.

Læs mere

Husk din genoptræning, det virker!

Efter en skade eller operation, kan det være nødvendigt at starte stille og roligt op med genoptræning. Læs her nogle af vores tips til det.

Læs mere