Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Læs også:

Få et bedre patientforløb

Det danske sundhedssystem er godt. Men mange bliver frustrerede over uforståelige medicinske termer, uklare rettigheder – og forvirrende diagnoser. Her er 6 gode råd til at få et bedre patientforløb.
Læs mere

Sådan kan du få et godt sygdomsforløb

Læs vores fire gode råd til hvordan du kan få et bedre sygdomsforløb.
Læs mere

Gode råd til dig der skal indlægges

Der kan være mange ting man skal huske, når man skal indlægges. Her giver vi dig gode råd til hvad du skal huske før og under indlæggelsen.
Læs mere

Øvelser til dig der er sengeliggende

Det er vigtigt at du holder dig i gang, selvom du er sengeliggende. Her får du 3 gode øvelser, du kan lave, mens du ligger i sengen.
Læs mere

Kom ovenpå igen efter et langt sygdomsforløb

Det kan være hårdt at komme sig efter et langt sygdomsforløb. Læs vores gode råd til, hvordan du kommer godt ovenpå igen.
Læs mere

Husk din genoptræning, det virker!

Efter en skade eller operation, kan det være nødvendigt at starte stille og roligt op med genoptræning. Læs her nogle af vores tips til det.
Læs mere

De offentlige og de private sundhedstilbud

Hvad er forskellen på de private og de offentlige sundhedstilbud, og hvilke muligheder giver hver især? Få et hurtigt overblik her.
Læs mere

Vær opmærksom på din ventetidsgaranti

Der er blevet talt meget om, hvor længe man som patient skal og bør vente på sin behandling i det offentlige sundhedssystem. Med ventetidsgaranti har du nu ret til både udredning og behandling inden for en bestemt periode. Her kan du læse om de forskellige garantier i det danske sundhedssystem.
Læs mere