Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Læs også:

Kom ovenpå igen efter et langt sygdomsforløb

Det kan være hårdt at komme sig efter et langt sygdomsforløb. Læs vores gode råd til, hvordan du kommer godt ovenpå igen.
Læs mere

Tjekliste ved indlæggelse

Skal du indlægges? Vi har lavet en tjekliste til dig, så du husker alt det vigtige. Se vores tjekliste her.
Læs mere

Spørgsmål du kan stille lægen

Nogle gange husker man ikke, at få stillet lægen de spørgsmål, man havde ønsket. Her er nogle eksempler på spørgsmål du kan stille lægen.
Læs mere

Når du er pårørende til en, der er syg

Det kan være svært at være den pårørende i et sygdomsforløb. For hvordan støtter man bedst den syge og hvordan håndterer man sine egne følelser? Få vores bud her.
Læs mere

Få et bedre patientforløb

Det danske sundhedssystem er godt. Men mange bliver frustrerede over uforståelige medicinske termer, uklare rettigheder – og forvirrende diagnoser. Her er 6 gode råd til at få et bedre patientforløb.
Læs mere

Sådan kan du få et godt sygdomsforløb

Læs vores fire gode råd til hvordan du kan få et bedre sygdomsforløb.
Læs mere

Kom ovenpå igen efter et langt sygdomsforløb

Det kan være hårdt at komme sig efter et langt sygdomsforløb. Læs vores gode råd til, hvordan du kommer godt ovenpå igen.
Læs mere

Nyttige links

Dit helbred er nøglen til at det, du gerne vil. Men ingen undgår bump på vejen. Her er et par nyttige links, som du kan bruge hvis du – eller en du er tæt på – bliver syg.
Læs mere

Gode råd til dig der skal indlægges

Der kan være mange ting man skal huske, når man skal indlægges. Her giver vi dig gode råd til hvad du skal huske før og under indlæggelsen.
Læs mere

Hvad er en patientvejleder?

Patientvejlederen er det offentliges tilbud til dig, der er patient eller pårørende i sundhedsvæsenet. Du kan ringe og få råd og vejledning om alt fra det frie sygehusvalg til dine rettigheder som patient.
Læs mere

Vær opmærksom på din ventetidsgaranti

Der er blevet talt meget om, hvor længe man som patient skal og bør vente på sin behandling i det offentlige sundhedssystem. Med ventetidsgaranti har du nu ret til både udredning og behandling inden for en bestemt periode. Her kan du læse om de forskellige garantier i det danske sundhedssystem.
Læs mere

Hvad er en MR-scanning?

Hvis du skal MR-scannes, så kan du forberede dig ved sætte dig ind i, hvad scanningen indebærer og hvad den kan vise. Det kan du læse mere om her.
Læs mere

Hvad er en ultralydsscanning?

En ultralydsscanning kan give et effektivt billede af bestemte sygdomme og skader. Det er helt ufarligt at få lavet scanningen, og ofte tager det kun få minutter. Læs mere om ultralyd og ultralydsscanning her.
Læs mere

Hvad er en CT-scanning?

Mange har hørt om CT-scanninger og kender det som begreb, men de færreste ved helt, hvad den indebærer. Her kan du læse lidt mere om undersøgelsen, så du er bedre klædt på, hvis du eller én du kender, skal scannes.
Læs mere

Behandlingsgaranti og udredningsgaranti

I det offentlige behandlingssystem taler man om to forskellige garantier, udredningsgaranti og behandlingsgaranti. Hvad er egentlig forskellen? Få svaret her.
Læs mere

De offentlige og de private sundhedstilbud

Hvad er forskellen på de private og de offentlige sundhedstilbud, og hvilke muligheder giver hver især? Få et hurtigt overblik her.
Læs mere