Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Prisbetingelser for
Når det er mere end bare dårligt humør

Med Falck Sundhedshjælp Husstand har alle i husstanden adgang til Psykologhjælp og meget mere på abonnement fra 299 kr./md.

Brug for en hjælpende hånd?

Har du også prøvet at føle dig utilstrækkelig, fordi din søn eller datter ikke trives? Og selvom I taler om det, så er det alligevel ikke helt nok? Med et abonnement på Falck Sundhedshjælp er det alle i husstanden, der kan få psykologhjælp uden henvisning. I får også adgang til online-læge, fysioterapi og Sundhedslinjen. Psykologhjælp dækker alle i husstanden fra 15 år og fysioterapi dækker alle fra 10 år.

Sådan er du dækket med Sundhedshjælp Behandling Husstand

Med et abonnement til Husstand er både du, dine børn og andre i husstanden dækket af Online-læge og Sundhedslinjen, så du altid kan få svar på spørgsmål og bekymringer. Ligesom alle i husstanden også har mulighed for at få psykologhjælp og fysioterapi uden lægehenvisning.

Psykologhjælp dækker alle i husstanden fra 15 år og fysioterapi dækker alle fra 10 år.

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige løsning?

Vil du gerne have en snak om, hvilket abonnement der passer bedst til dig og din husstand, så ring til os på 70 21 27 00 eller bliv ringet op

Se vores andre sundhedsabonnementer

Spørgsmål og svar

Her kan du finde svar på de typiske spørgsmål om Sundhedshjælp Husstand.

Nej. Prisen stiger ikke i takt med, at du bliver ældre. Der kan komme generelle prisstigninger, som gælder for alle. Men modsat mange private sundhedssikringer og -forsikringer, der stiger i pris, jo ældre du bliver, er din pris hos Falck den samme som alle andres, uanset hvor gammel du bliver. 

Ja. Du kan godt blive medlem af vores sundhedssikring, hvis du har en sygdom eller lidelse, der er kronisk. Vi dækker ikke den sygdom, du allerede har eller kronisk sygdom, som skulle opstå senere – men du får hjælp til alt det andet, når du eksempelvis har brug for Online-læge eller behandling.

Fysiske behandlinger (fysioterapi, kiropraktor, osteopat)

  • Dækker allerede fra 10 år.

Psykologhjælp

  • Dækker allerede fra 15 år.

Alle personer i din husstand er dækket, hvis de er registreret på din adresse i folkeregistret, og du har oplyst deres navn og fødselsdato til os.

Du kan vælge om du vil betale hver måned, eller om du vil betale halv- eller helårligt.

Nej. Du skal hverken lægge penge ud eller aflevere kvitteringer til os. Din rådgivning hos Sundhedslinjen, dine konsultationer hos Online-læge og dine behandlinger hos fysioterapeut, kiropraktor eller psykolog samt akut kørsel er med i den faste pris, du betaler for din sundhedssikring.

Du kan ringe til Sundhedslinjen med store og små bekymringer, så ofte du vil. Vores erfarne sygeplejersker sidder klar 7-20 alle hverdage. Og får du brug for at tale med en læge, kan du få videokonsultationer med vores Online-læger lige så mange gange, du vil. Online-læge sidder klar 8-22 på hverdage og 8-18 i weekender og på helligdage.

Telefon_Falck Red (1).svg

Har du brug for hjælp til at købe? Ring til os på 70 21 27 00 eller bliv ringet op

Vi er klar til at hjælpe mandag til torsdag kl. 8-17 og fredag kl. 8-15.30

Se vores andre abonnementer

Købsbetingelser

*Dit abonnement på Sundhedshjælp træder i kraft med det samme | Hurtig diagnose kan først anvendes efter tre måneder (karens) | Du har 14 dages fortrydelsesret | Abonnement kan opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned, dog tidligst ved udløb af bindingsperioden (6 mdr.).