Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Fysioterapi uden henvisning

Med Falck Sundhedshjælp får du adgang til fysioterapi uden det kræver en lægehenvisning, og vi hjælper dig, til du får det godt igen.

En skade kan give så mange smerter, at det kan være svært at komme ud ad døren. Det er blandt andet derfor, vi tilbyder dig online-fysioterapi gennem Falck Sundhedshjælp.

Med online fysioterapi ”mødes” du med en af vores dygtige fysioterapeuter hjemme foran skærmen, når det passer dig bedst. Du kan vise, hvor det gør ondt, og fysioterapeuten kan guide dig til hvad du skal gøre, for at få det bedre. Du vil få dine egne øvelser til hjemmetræning, så du kan komme effektivt af med smerterne.

Hvis du i stedet foretrækker at møde op hos fysioterapeuten, aftaler vi selvfølgelig bare det.

 

Spørgsmål og svar om vores fysioterapi

Med Falck Sundhedshjælp kan du inden for fem hverdage komme til fysioterapeut og hvis det er akut, hjælper vi dig allerede inden for 24 timer i hverdagene. Hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om vores abonnementer, kan du ringe til os på 70 10 01 40.

Vi hjælper dig, til du har det godt igen. Det er din fysioterapeut, som vurderer hvor mange behandlinger du har brug for, og vi tilbyder altid en opfølgende samtale, så vi er sikre på, at du har fået den rette hjælp. 

Den første behandling hos fysioterapeuten tager 40 minutter. De efterfølgende behandlinger tager 20 minutter pr. gang.

Falck har mange behandlingssteder fordelt over hele landet, og du vil blive tilbudt et behandlingssted inden for max 15 kilometers afstand.

For at booke tid til behandling, skal du ringe på tlf: 70 20 14 82.

Du kan ringe alle hverdage kl. 7-20.

 1. Har du brug for rådgivning om smerter eller skavanker, kan du hurtigt og nemt få en online videokonsultation. Ring til os på tlf: 70 20 14 82.
 2. Du får en god snak om problemet med en dygtig fysioterapeut, som giver dig en tid til en videokonsultation.
 3. Videokonsultationen er som en normal tid hos fysioterapeuten, som lytter til og rådgiver dig undervejs. Du kan også vise, hvor det gør ondt.
 4. Fysioterapeuten sender dig et link til træningsappen, hvor særligt udvalgte øvelser ligger klar til din hjemmetræning.  
 5. Får du brug for nye øvelser, kan din fysioterapeut ændre dem i appen efter behov. Du skal bare sende besked til os direkte i appen.

Vores fysioterapeuter kan hjælpe dig med behandling og forebyggelse af smerter eller begrænsninger i dine bevægelser. Her er nogle eksempler på hvornår det er en god idé at få hjælp af en fysioterapeut:

Når skaden sker
Får du en sports-, motions- eller faldskade, er det en god idé at tale med fysioterapeuten hurtigt, gerne inden for 24-48 timer, da mange skader har godt af forsigtig bevægelse under kontrollerede forhold. Det hjælper helingsprocessen og forebygger nedsat bevægelighed.

Når skaden heler
Mens din skade heler, kan det være godt at få rådgivning om forsigtige træningsøvelser, evt. få tilpasset hjælpemidler (længden på albuestokke) og dermed undgå aflastningssmerter andre steder i kroppen. Skaden heler dermed hurtigere og du får færre mén på længere sigt.

Når skaden er helet
Når skaden er helet, vil fokus være på at styrke det skadede område, fx med øvelser på et vippebræt til en forvredet ankel, så kroppen finder tilbage til sit naturlige bevægemønster før skaden. På den måde bliver du igen klar til at dyrke din sport eller motionere, som du plejer.

Se vores pakker med fysioterapi

Fordele
 • Online-læge 8-22 (weekend 8-18)
 • Sundhedslinjen hverdage 7-20
 • Fysioterapeut
 • Psykolog
 • Kiropraktor
 • Osteopat
 • Akut Sygetransport
 • Hurtig Diagnose
 • Sundhedsfaglig Tovholder
 • Helbredstjek Basis
 • Helbredstjek Udvidet
 • Helbredstjek Premium
 • Behandling
  119,2/md*
 • Behandling & Forebyggelse
  299,-/md*
 • Behandling & Diagnose
  299,-/md*
 • Behandling, Diagnose & Forebyggelse
  399,-/md*
 • Behandling, Diagnose & Forebyggelse Plus
  499,-/md*

Købsbetingelser

*Dit abonnement på Sundhedshjælp træder i kraft med det samme | Hurtig diagnose kan først anvendes efter tre måneder (karens) | Du har 14 dages fortrydelsesret | Abonnement kan opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned, dog tidligst ved udløb af bindingsperioden (6 mdr.).

Læs mere om fordelene i vores sundhedspakker

Online-læge

Få en videosamtale med en af vores Online-læger, uanset hvor du befinder dig – også på de skæve tidspunker af dagen.
Læs mere

Sundhedslinjen

Har du spørgsmål til sundhed og mental trivsel? Så kan vores sundhedseksperter hjælpe dig, så ofte du har brug for det.
Læs mere

Kiropraktor uden henvisning

Vores kiropraktorer kan give dig en effektiv behandling af smertetilstande og fastlåsninger i dine led og muskler.
Læs mere

Fysioterapeut uden henvisning

Vores fysioterapeuter kan hjælpe dig med behandling og forebyggelse af smerter eller begrænsninger i dine bevægelser.
Læs mere

Psykologsamtaler

Vi kan alle få brug for nogen at tale med, når livet bliver svært. Få hjælp af vores kompetente psykologer.
Læs mere

Akut Sygetransport

Bliver du pludselig syg eller kommer til skade, kører vi dig hurtigt og sikkert til skadestuen eller et behandlingssted.
Læs mere

Helbredstjek

Et årligt helbredstjek hos Falck kan fås i tre forskellige varianter. Et basis, udvidet og premium tjek, der på hver sin måde har din sundhed i fokus.
Læs mere

Hurtig Diagnose inkl. scanning

Du er inden for højst 10 hverdage garanteret tid hos den specialist, som din egen læge vurderer, at du har brug for.
Læs mere

Osteopat

Vores osteopater kan give dig en helhedsorienteret behandling af smertetilstande i dine led, muskler og bindevæv.
Læs mere

Sundhedsfaglig Tovholder

Har du spørgsmål til rettigheder eller procedurer på sundhedsområdet? Vores Sundhedsfaglige Tovholdere kan guide dig.
Læs mere

Spørgsmål og svar

Her kan du finde svar på de typiske spørgsmål om sundhedshjælp.

En privat sundhedssikring fra Falck giver dig adgang til online-læge, når det passer jer. I får nem adgang til fysiske og psykiske behandlinger, hurtig diagnose og et årligt tjek af jeres helbred. I kan blive dækket enkeltvis eller som en hel husstand.

En sundhedssikring fra Falck kan give dig adgang til mange fordele:

 • Online-læge alle ugens dage
 • Kom hurtigt til psykolog
 • Fysiske behandlinger
 • Hurtig diagnose inden for 10 hverdage
 • Rådgivning om din sundhed og mentale trivsel
 • Akut kørsel til skadestue m.m.
 • En sundhedsfaglig tovholder
 • Et årligt helbredstjek

Hvis du har et Sundhedshjælpsabonnement, kan du udnytte alle dine fordele i MitFalck. Her kan du blandt andet læse om alle sundhedsydelser samt bestille de forskellige ydelser, der indgår i din pakke.

Du kan også ringe til vores Sundhedslinje på 70 20 14 82.

Vores billigste sundhedssikring til enkeltperson koster 149 kr./md.

Hele din husstand kan blive dækket for 299 kr./md.

Nej. Prisen stiger ikke i takt med, at du bliver ældre. Der kan komme generelle prisstigninger, som gælder for alle. Men modsat mange private sundhedssikringer og -forsikringer, der stiger i pris, jo ældre du bliver, er din pris hos Falck den samme som alle andres, uanset hvor gammel du bliver. 

Ja. Du kan godt blive medlem af vores sundhedssikring, hvis du har en sygdom eller lidelse, der er kronisk. Vi dækker ikke den sygdom, du allerede har eller kronisk sygdom, som skulle opstå senere – men du får hjælp til alt det andet, når du eksempelvis har brug for Online-læge eller behandling.

Nej, Falcks sundhedssikring er for alle uanset alder. Faktisk er de yngste vi dækker 0 år, mens den ældste er over 100 år.

I kan blive dækket enkeltvis eller som en hel husstand. Det kommer an på om I vælger Sundhedshjælp til enkeltperson eller Sundhedshjælp til hele husstanden.

Hvis du vælger Sundhedshjælp til enkeltperson er ejeren af abonnementet dækket. Dog kan du få rådgivning og hjælp fra Sundhedslinjen og Online-Læge til dine børn samt andre i husstanden. Akutkørsel kan også bruges til andre i husstanden.

Med Falck Sundhedshjælp Husstand får alle i din husstand gavn af alle vores fordele.

Du kan vælge om du vil betale hver måned, eller om du vil betale halv- eller helårligt.

Nej. Du skal hverken lægge penge ud eller aflevere kvitteringer til os. Din rådgivning hos Sundhedslinjen, dine konsultationer hos Online-læge og dine behandlinger hos fysioterapeut, kiropraktor eller psykolog samt akut kørsel er med i den faste pris, du betaler for din sundhedssikring.

Du kan ringe til Sundhedslinjen med store og små bekymringer, så ofte du vil. Vores erfarne sygeplejersker sidder klar kl. 7-20 alle hverdage. Og får du brug for at tale med en læge, kan du få videokonsultationer med vores Online-læger lige så mange gange, du vil. Online-læge sidder klar kl. 8-22 på hverdage og kl. 8-18 i weekender og på helligdage.

Hvilken halvdel hører du til?

En undersøgelse har vist, at kun halvdelen af de danskere, der får en sportsskade, går til genoptræning hos en fysioterapeut eller kiropraktor. Det er ærgerligt, fordi skader, der ikke bliver behandlet, kan komme igen eller give slid andre steder i kroppen.

Sportsskader dækker også over motionsløb, svømning eller anden hverdagstræning. Skaden rammer dig typisk, når du dyrker sport jævnligt, når du begynder på en ny motionsform, eller hvis du ikke har trænet længe.

Vi anbefaler, at du får tid hos en fysioterapeut enten online eller ved at møde op.