Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Gode råd om sundhed

Her finder du gode råd til at passe godt på din krop i hverdagen og øvelser til at undgå smerter i nakke og skuldre m.m. Derudover finder du også gode råd til nybagte forældre og deres nyfødte babyer.

Bekymret for dit barn?

Børn er det vigtigste i manges liv, og vi kan få uendelige timer til at gå med at bekymre os om dem. Her er psykologens bedste råd.

Læs mere

Stress-symptomer

Hvordan ved man om man har stress? Læs om stress her og bliv klogere på stress-symptomerne.

Læs mere

Hvad er sundhed - og hvornår er man sund?

Hvordan ved man, om man er sund? Handler det om det fysiske eller psykiske, om kost eller motion eller om alle disse ting? Her kan du blive lidt klogere på begrebet sundhed og få gode råd og tips til, hvordan du selv kan blive (endnu) sundere.

Læs mere

Husk din genoptræning, det virker!

Efter en skade eller operation, kan det være nødvendigt at starte stille og roligt op med genoptræning. Læs her nogle af vores tips til det.

Læs mere

Få en god arbejdsstilling ved skrivebordet

Vores ekspert giver dig nogle enkelte huskeregler til, hvordan du sidder rigtigt ved dit skrivebord

Læs mere

3 gode øvelser for ryggen

Har du ondt i ryggen? Styrk ryggen gennem træning af mave, lænd og lår med disse tre øvelser

Læs mere

Strækøvelser

Rigtig mange danskere får ondt i skuldre og nakke efter en lang arbejdsdag. Prøv en af de følgende øvelser og mærk ømme muskler løsne sig op igen. Hvis ikke de hjælper, bør du måske overveje, om det er tid til at få hjælp af en af vores mange behandlere.

Læs mere

Forstoppelse hos babyer

Har din baby ingen afføring? Forstoppelse kan især opstå, når et barn skifter fra modermælk til modermælkserstatning eller når barnet skal i gang med at spise fast føde. Få råd og vejledning om forstoppelse her.

Læs mere

Sådan undgår du nakke- og skuldersmerter

Ensidige arbejdsstillinger gør at mange får ondt i nakke og skuldre. Vores ekspert viser dig tre enkelte øvelser, der kan forhindre disse smerter

Læs mere

Sådan undgår du rygskader i haven

Ved du hvordan du undgår rygskader når du arbejder i haven? Se her hvordan

Læs mere