Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Læs også:

Bekymret for dit barn?

Børn er det vigtigste i manges liv, og vi kan få uendelige timer til at gå med at bekymre os om dem. Her er psykologens bedste råd.
Læs mere

Træn din hjerne med mindfulness

Mindfulness er sundt at prioritere, men samtidig behøver det ikke tage flere timer. Her får du to forskellige øvelser i mindfulness.
Læs mere

Styrk din trivsel og mentale sundhed

Mentalt sund er ikke det modsatte af mentalt syg, men handler blandt andet om de ressourcer og teknikker, du har at trække på i det daglige, og når du er under pres. Få gode råd her.
Læs mere

Hvad er mental sundhed

Mental sundhed – eller psykisk sundhed – handler naturligvis om sindet, dvs. vores kognitive og følelsesmæssige trivsel.
Læs mere

Psykologisk krisehjælp efter en voldsom oplevelse

Psykologisk krisehjælp kan hjælpe dig videre, hvis du kommer ud for en barsk oplevelse i livet, som for eksempel et dødsfald eller sygdom blandt dine nærmeste, en ulykke eller en hård skilsmisse.
Læs også

Psykologhjælp når ulykken rammer

Hvis du oplever noget voldsomt, kommer ud for en barsk hændelse eller har en svær periode i livet, vil det påvirke dig. Det er derfor vigtigt, at du har nogen at tale med. Det kan f.eks. være en nær ven eller et familiemedlem. Men nogle gange er det nødvendigt med professionel psykologhjælp for at komme videre.
Læs også: