Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Falck Sundhedshjælp Behandling & Forebyggelse

Få et årligt Basis Helbredstjek hos en af vores erfarne fysioterapeuter, så du kan forebygge eventuelle sygdomme og blive klogere på din sundhed. Abonnementet indeholder desuden professionel lægehjælp af vores Online-læge, som kan svare på dine spørgsmål om symptomer, rådgive dig om behandlinger eller udskrive recepter kl. 8-22 i hverdage og kl. 8-18 i weekender - uanset hvor du befinder dig.

Får du brug for at tale med nogen om sundhed og mental trivsel, så kan du også ringe til Sundhedslinjen, hvor sundhedsfaglige eksperter sidder klar. Det er også Sundhedslinjen, som kan viderestille til Falcks brede netværk af psykologer, kiropraktorer, osteopater og fysioterapeuter, der også er en del af dette abonnement. Skulle uheldet pludselig være ude med akut behov for behandling, så kan vores professionelle Falck-reddere køre til og fra behandling med Akut Sygetransport.

 

Produktpakke_2_1620x726.jpg

Falck Sundhedshjælp Behandling & Diagnose

Få ekstra tryghed, hvis sygdommen pludselig indtræffer, og behovet for hurtig diagnose skulle opstå. For at sikre et godt og trygt forløb får du også tilknyttet en Sundhedsfaglig Tovholder, der kan tage dig i hånden og guide dig hele vejen. Derudover indeholder abonnementet professionel lægehjælp af vores Online-læge, som kan svare på spørgsmål om symptomer, rådgive om behandlinger eller udskrive recepter kl. 8-22 i hverdage og kl. 8-18 i weekender - uanset hvor du befinder dig.

Får du brug for at tale med nogen om sundhed og mental trivsel, så kan du også ringe til Sundhedslinjen, hvor sundhedsfaglige eksperter sidder klar. Det er også Sundhedslinjen, som kan viderestille til Falcks brede netværk af psykologer, kiropraktorer, osteopater og fysioterapeuter, der også er en del af dette abonnement. Skulle uheldet pludselig være ude med akut behov for behandling, så kan vores professionelle Falck-reddere køre til og fra behandling med Akut Kørsel.

 

945x320 sundhedshjælp 190423_Falck_Sundhedskampagne_dreng.jpg

Købsbetingelser

Dit abonnement på Sundhedshjælp træder i kraft med det samme | Du har 14 dages fortrydelsesret | Abonnement kan opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned, dog tidligst ved udløb af bindingsperioden (6 mdr.).


Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige løsning? Ring til os på 70 21 27 00 eller bliv ringet op

Ydelser der indgår

Online-læge

Online-læge ikon

Få en videosamtale med en af vores Online-læger, uanset hvor du befinder dig – også på de skæve tidspunker af dagen.
Læs mere

Kiropraktor uden henvisning

Kiropraktor ikon

Vores kiropraktorer kan give dig en effektiv behandling af smertetilstande og fastlåsninger i dine led og muskler.
Læs mere

Psykologsamtaler

Psykolog ikon

Vi kan alle få brug for nogen at tale med, når livet bliver svært. Få hjælp af vores autoriserede psykologer.
Læs mere

Osteopat

Osteopat ikon

Vores osteopater kan give dig en helhedsorienteret behandling af smertetilstande i dine led, muskler og bindevæv.
Læs mere

Helbredstjek Basis - indgår i Behandling & Forebyggelse

Helbredstjek ikon

Årligt tjek af din mobilitet, balance og styrke, som bliver udført af en af vores erfarne fysioterapeuter.
Læs mere

Sundhedslinjen

Sundhedslinje ikon

Har du spørgsmål til sundhed og mental trivsel? Så kan vores sundhedseksperter hjælpe dig, så ofte du har brug for det.
Læs mere

Fysioterapeut uden henvisning

Fysioterapeut ikon

Vores fysioterapeuter kan hjælpe dig med behandling og forebyggelse af smerter eller begrænsninger i dine bevægelser.
Læs mere

Akut Kørsel

Akut kørsel ikon

Bliver du pludselig syg eller kommer til skade, kører vi dig hurtigt og sikkert til skadestuen eller et behandlingssted.
Læs mere

Sundhedsfaglig Tovholder - indgår i Behandling & Diagnose

Tovholder ikon

Har du spørgsmål til rettigheder eller procedurer på sundhedsområdet? Vores Sundhedsfaglige Tovholdere kan guide dig.
Læs mere

Hurtig Diagnose inkl. scanning - indgår i Behandling & Diagnose

Hurtig Diagnose ikon

Du er inden for højst 10 hverdage garanteret tid hos den specialist, som din egen læge vurderer, at du har brug for.
Læs mere

Din sundhed får mange fordele hos Falckpunkt_1

Samme pris uanset alder
Prisen stiger ikke i takt med at du bliver ældre, skifter job eller flytter. Din pris er den samme som alle andres hos Falck.

punkt_2

Dækning ved kronisk sygdom
Du kan godt blive dækket, hvis du har en kronisk sygdom. Vi dækker ikke selve sygdommen, men du får hjælp til alt andet.

punkt_3

Ingen karenstid
Vi har fjernet karensperioden på alle vores produkter, så du kan bruge dit abonnement med det samme.

Andre Falck Sundhedshjælp pakkeløsninger

Gå på opdagelse i vores sundhedsunivers

Ofte stillede spørgsmål om Sundhedshjælp
 • Stiger prisen med alderen?

  Nej. Prisen stiger ikke i takt med, at du bliver ældre. Der kan komme generelle prisstigninger, som gælder for alle. Men modsat mange private sundhedssikringer og -forsikringer, der stiger i pris, jo ældre du bliver, er din pris hos Falck den samme som alle andres, uanset hvor gammel du bliver. 

 • Kan man blive medlem, hvis man har en kronisk sygdom?

  Ja. Hos Falck kan du få abonnement på Sundhedshjælp, hvis du har en sygdom eller lidelse, der er kronisk. Vi dækker ikke den sygdom, du allerede har eller kronisk sygdom, som skulle opstå senere - men du får hjælp til alt det andet, når du eksempelvis har brug for Online-læge eller behandling.

 • Er der en aldersbegrænsning?

  Nej, Falcks sundhedssikring er for alle uanset alder. Faktisk er de yngste vi dækker 0 år, mens den ældste er over 100 år.

 • Hvem er dækket?

  Ejeren af abonnementet er dækket. Dog kan du få rådgivning og hjælp fra  Sundhedslinjen og Online-Læge til dine børn samt andre i husstanden. Akutkørsel kan også bruges til andre i husstanden.

 • Hvor ofte skal jeg betale?

  Abonnementet betales som udgangspunkt månedligt, men du kan også betale halv- og helårligt. Du vælger i forbindelse med, at du opretter abonnementet.  

 • Skal jeg selv lægge penge ud?

  Nej. Du skal hverken lægge penge ud eller aflevere kvitteringer til os. Din rådgivning hos Sundhedslinjen, dine konsultationer hos Online-læge og dine behandlinger hos fysioterapeut, kiropraktor eller psykolog samt akut kørsel er med i den faste pris, du betaler for abonnementet.

 • Hvad er jeres åbningstider?

  Du kan ringe til Sundhedslinjen med store og små bekymringer, så ofte du vil. Vores erfarne sygeplejersker sidder klar 7-20 alle hverdage. Og får du brug for at tale med en læge, kan du få videokonsultationer med vores Online-læger lige så mange gange, du vil. Online-læge sidder klar 8-22 på hverdage og 8-18 i weekender og på helligdage.