Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Forebyggelse, Diagnose og Behandling

Sundhedspakken til dig, der går op i dit helbred.

 

Med denne pakke er din sundhed i sikre hænder. Her får du bl.a. adgang til et udvidet helbredstjek udført af en specialuddannet sygeplejerske, hvor vi ud fra fysiske tests og blodprøver kan lægge en personlig sundhedsplan, som hjælper med at forebygge eventuelle sygdomme.

Med Hurtig Diagnose får du også målrettet hjælp ved pludselig opstået sygdom. Her garanterer vi en tid hos en speciallæge – f.eks. dermatolog, øjenlæge, kardiolog m.fl. – inden for 10 hverdage samt en tilknyttet sundhedsfaglig tovholder, der tager dig i hånden og guider dig gennem forløbet.

Denne sundhedspakke giver også hele familien adgang til vores online-læger alle ugens dage – morgen, middag og aften – der kan svare på spørgsmål om symptomer, rådgive om behandlinger eller udskrive recepter. Sundhedslinjen sidder også klar til at lytte og hjælpe samt sende jer videre til de rette behandlinger.

Opstår der akut skade eller sygdom, får du også akut kørsel med, hvor professionelle Falck-reddere kører dig til nærmeste skadestue, tandlægevagten, praktiserende læge mm.

 
 
Produktpakke_5_2170x726.jpg

Få lagt en sundhedsplan med hjælp til at nå dine sundhedsmål.

 

Få garanteret udredning hos en speciallæge inden for 10 hverdage.

 

Din sundhed får mange fordele hos Falck

Hurtig afklaring af symptomer
Få en fortrolig snak med vores sundhedsfaglige medarbejdere eller book tid til en online lægekonsultation, når det passer dig bedst.
Dækning ved kronisk sygdom
Du kan godt blive dækket, hvis du har en kronisk sygdom. Vi dækker ikke selve sygdommen, men du får hjælp til alt andet.
Samme pris uanset alder
Prisen stiger ikke i takt med at du bliver ældre, skifter job eller flytter. Din pris er den samme som alle andres hos Falck.

Ydelser der er inkluderet i Sundhedshjælp Behandling, diagnose & Forebyggelse

  • Online læge
  • Sundhedslinje
  • Fysioterapi
  • Psykologsamtaler
  • Kiropraktor
  • Osteopat
  • Akut kørsel
  • Hurtig diagnose
  • Sundhedsfaglig tovholder
  • Udvidet helbredstjek

Har du brug for hjælp til at købe?
Ring til os på 70 26 15 10  –  bliv ringet op eller bestil her

Købsbetingelser

*Dit abonnement på Sundhedshjælp træder i kraft med det samme | Hurtig diagnose kan først anvendes efter tre måneder (karens) | Du har 14 dages fortrydelsesret | Abonnement kan opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned, dog tidligst ved udløb af bindingsperioden (6 mdr.).

Andre Falck Sundhedshjælp pakkeløsninger

 

Spørgsmål og svar

Her kan du finde svar på de typiske spørgsmål om sundhedshjælp.

Nej. Prisen stiger ikke i takt med, at du bliver ældre. Der kan komme generelle prisstigninger, som gælder for alle. Men modsat mange private sundhedssikringer og -forsikringer, der stiger i pris, jo ældre du bliver, er din pris hos Falck den samme som alle andres, uanset hvor gammel du bliver. 

Ja. Du kan godt blive medlem af vores sundhedssikring, hvis du har en sygdom eller lidelse, der er kronisk. Vi dækker ikke den sygdom, du allerede har eller kronisk sygdom, som skulle opstå senere – men du får hjælp til alt det andet, når du eksempelvis har brug for Online-læge eller behandling.

Nej, Falcks sundhedssikring er for alle uanset alder. Faktisk er de yngste vi dækker 0 år, mens den ældste er over 100 år.

Ejeren af abonnementet er dækket. Dog kan du få rådgivning og hjælp fra  Sundhedslinjen og Online-Læge til dine børn samt andre i husstanden. Akutkørsel kan også bruges til andre i husstanden.

Du kan vælge om du vil betale hver måned, eller om du vil betale halv- eller helårligt.

Nej. Du skal hverken lægge penge ud eller aflevere kvitteringer til os. Din rådgivning hos Sundhedslinjen, dine konsultationer hos Online-læge og dine behandlinger hos fysioterapeut, kiropraktor eller psykolog samt akut kørsel er med i den faste pris, du betaler for din sundhedssikring.

Du kan ringe til Sundhedslinjen med store og små bekymringer, så ofte du vil. Vores erfarne sygeplejersker sidder klar kl. 7-20 alle hverdage. Og får du brug for at tale med en læge, kan du få videokonsultationer med vores Online-læger lige så mange gange, du vil. Online-læge sidder klar kl. 8-22 på hverdage og kl. 8-18 i weekender og på helligdage.

Gå på opdagelse i vores sundhedsunivers