Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Behandling

Sundhedspakken til dig med den travle hverdag.

 

Når der enten går børn eller arbejde i hverdagen, er det ikke altid, der er tid til et lægebesøg. Med denne pakke får du og din familie hurtig og nem adgang til vores online-læger, der sidder klar til at hjælpe alle ugens dage – morgen, middag og aften – med både stort og småt.

Får I brug for at tale med nogen om sundhed og mental trivsel, kan I ringe til Sundhedslinjen. Her sidder erfarne sygeplejersker klar til at lytte og hjælpe samt sende jer videre til vores brede netværk af psykologer og fysioterapeuter, der kan hjælpe dig med de tanker og smerter, der ikke altid går væk af sig selv.

sundhedshjaelp.jpg

Hele familiens onlinelæge alle ugens dage.

Åbent hverdage mellem 8-22 og weekender 8-18

 

Få hurtig adgang til erfarne psykologer nær dig.

 

Din sundhed får mange fordele hos Falck

Hurtig afklaring af symptomer
Få en fortrolig snak med vores sundhedsfaglige medarbejdere eller book tid til en online lægekonsultation, når det passer dig bedst.
Dækning ved kronisk sygdom
Du kan godt blive dækket, hvis du har en kronisk sygdom. Vi dækker ikke selve sygdommen, men du får hjælp til alt andet.
Samme pris uanset alder
Prisen stiger ikke i takt med at du bliver ældre, skifter job eller flytter. Din pris er den samme som alle andres hos Falck.

Ydelser der er inkluderet i Sundhedshjælp Behandling

  • Online læge
  • Sundhedslinje
  • Fysioterapi
  • Psykologsamtaler
  • Sundhedsfaglig tovholder
  • hurtig diagnose
  • Kiropraktor
  • Osteopat
  • Akut kørsel
  • Helbredstjek

Har du brug for hjælp til at købe?
Ring til os på 70 26 15 10  –  bliv ringet op eller bestil her

Købsbetingelser

*Dit abonnement på Sundhedshjælp træder i kraft med det samme | Hurtig diagnose kan først anvendes efter tre måneder (karens) | Du har 14 dages fortrydelsesret | Abonnement kan opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned, dog tidligst ved udløb af bindingsperioden (6 mdr.).

Andre Falck Sundhedshjælp pakkeløsninger

 

Spørgsmål og svar

Her kan du finde svar på de typiske spørgsmål om sundhedshjælp.

Nej. Prisen stiger ikke i takt med, at du bliver ældre. Der kan komme generelle prisstigninger, som gælder for alle. Men modsat mange private sundhedssikringer og -forsikringer, der stiger i pris, jo ældre du bliver, er din pris hos Falck den samme som alle andres, uanset hvor gammel du bliver. 

Ja. Du kan godt blive medlem af vores sundhedssikring, hvis du har en sygdom eller lidelse, der er kronisk. Vi dækker ikke den sygdom, du allerede har eller kronisk sygdom, som skulle opstå senere – men du får hjælp til alt det andet, når du eksempelvis har brug for Online-læge eller behandling.

Nej, Falcks sundhedssikring er for alle uanset alder. Faktisk er de yngste vi dækker 0 år, mens den ældste er over 100 år.

Ejeren af abonnementet er dækket. Dog kan du få rådgivning og hjælp fra  Sundhedslinjen og Online-Læge til dine børn samt andre i husstanden. Akutkørsel kan også bruges til andre i husstanden.

Du kan vælge om du vil betale hver måned, eller om du vil betale halv- eller helårligt.

Nej. Du skal hverken lægge penge ud eller aflevere kvitteringer til os. Din rådgivning hos Sundhedslinjen, dine konsultationer hos Online-læge og dine behandlinger hos fysioterapeut, kiropraktor eller psykolog samt akut kørsel er med i den faste pris, du betaler for din sundhedssikring.

Du kan ringe til Sundhedslinjen med store og små bekymringer, så ofte du vil. Vores erfarne sygeplejersker sidder klar kl. 7-20 alle hverdage. Og får du brug for at tale med en læge, kan du få videokonsultationer med vores Online-læger lige så mange gange, du vil. Online-læge sidder klar kl. 8-22 på hverdage og kl. 8-18 i weekender og på helligdage.

Gå på opdagelse i vores sundhedsunivers