Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Fokus på COVID-19

Falcks ambulanceberedskab har skarpt fokus på sikker patienthåndtering under pandemien.

Gå ud fra, at patienten er smittet med COVID-19”. Sådan er udgangspunktet, når ambulanceberedskabet nu og i den kommende tid skal håndtere et stigende antal patienter, som bliver indlagt på landets hospitaler. For det er den sikreste måde at undgå smittespredning blandt patienter og reddere.

Vi opdaterer løbende denne side med information om en meget anderledes hverdag i Falcks beredskaber – men også en hverdag, som vi er forberedte på og har trænet til i mange år.

Vi får ekstra travlt – og du kan hjælpe os

Covid-19 giver ekstra travlhed hos os og vores kolleger i det danske sundhedsvæsen. Vi skal behandle flere patienter og samtidig tage ekstra forholdsregler for ikke selv at blive syge og viderebringe smitten til andre. Det er det, vi er uddannet til. Men det, du gør, er vigtigt – det kan hjælpe os, sundhedsvæsnet og os alle sammen.

Læs mere

Vi tager ingen chancer under Covid-19

Heldigvis er det ikke alle, der bliver ramt af Covid-19, der får brug for at blive indlagt. Men bliver du så syg, at du skal på hospitalet, kommer vi selvfølgelig og henter dig. Det kan virke overvældende, at vi er iført beskyttelsesudstyr. Men du kan hjælpe os allerede, når du ringer 112, til lægevagten eller din læge.

Læs mere

Mundbind til private og erhverv

Falck Teknik sælger mundbind til private og til erhverv.

Læs mere

Stofmundbind

Du skal være opmærksom på, at stofmundbind ikke er underlagt de samme kvalitetskrav som de CE-mærkede engangsmundbind.

Læs mere

Køb Corona selvtest/hjemmetest til næsen

Med en Corona Corona SARS-CoV-2 hjemmetest /selvtest får du svar indenfor 15-30 minutter om du har Corona. Så slipper du for at stå i kø i op til flere timer da du kan teste dig selv for Coronavirus hjemme i stuen. Testen er CE mærket og godkendt til hjemmebrug. Kittet indeholder 5 test pr. pakke. Kendt fra Falcks test centre

Læs mere

Hvilket mundbind er bedst?

Et mundbind er ikke bare et mundbind. Det ved vi hos Falck, hvor vi dagligt arbejder med sikkerhed og sundhed. Vi har derfor sat os grundigt ind i de typer af mundbind, der findes og hvilken beskyttelse de hver især giver. Du kan se vores gennemgang af de forskellige typer af mundbind herunder.

Læs mere

Mundbind med elastik og næseklemme

Hos Falck sælger vi mundbind af højeste kvalitet til en god pris.

Læs mere

Hvordan skal mundbindet sidde?

Hvis ikke du bruger dit mundbind korrekt, virker det ikke. For at beskytte dig selv og andre mod smitte, er det derfor vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan det skal sidde og hvilken vej, det skal vende. Det kan du se i vores guide herunder.

Læs mere

Coronatest med svar på 15 min.

Som et supplement til den offentlige teststrategi giver Falck nu virksomheder og institutioner mulighed for at blive testet for Covid-19. Vi kommer gerne ud til din lokation og tester medarbejdere og brugere.

Læs mere