Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Fokus på COVID-19

Falcks ambulanceberedskab har skarpt fokus på sikker patienthåndtering under pandemien.

Gå ud fra, at patienten er smittet med COVID-19”. Sådan er udgangspunktet, når ambulanceberedskabet nu og i den kommende tid skal håndtere et stigende antal patienter, som bliver indlagt på landets hospitaler. For det er den sikreste måde at undgå smittespredning blandt patienter og reddere.

Vi opdaterer løbende denne side med information om en meget anderledes hverdag i Falcks beredskaber – men også en hverdag, som vi er forberedte på og har trænet til i mange år.

Vi får ekstra travlt – og du kan hjælpe os

Covid-19 giver ekstra travlhed hos os og vores kolleger i det danske sundhedsvæsen. Vi skal behandle flere patienter og samtidig tage ekstra forholdsregler for ikke selv at blive syge og viderebringe smitten til andre. Det er det, vi er uddannet til. Men det, du gør, er vigtigt – det kan hjælpe os, sundhedsvæsnet og os alle sammen.

Læs mere

Vi tager ingen chancer

Heldigvis er det ikke alle, der bliver ramt af Covid-19, der får brug for at blive indlagt. Men bliver du så syg, at du skal på hospitalet, kommer vi selvfølgelig og henter dig. Det kan virke overvældende, at vi er iført beskyttelsesudstyr. Men du kan hjælpe os allerede, når du ringer 112, til lægevagten eller din læge.

Læs mere