Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Gode råd om sundhed

​Her finder du gode råd til at passe godt på din krop i hverdagen og øvelser til at undgå smerter i nakke og skuldre m.m. Derudover finder du også gode råd til nybagte forældre og deres nyfødte babyer. Få hjælp til at give den nyfødte en døgnrytme, undgå forstoppelse hos babyen og lær hvordan du ammer, samt bruger en brystpumpe. ​

Stress symptomer

Er du i tvivl om du eller en i din omgangskreds har fået stress? Læs om stress her og bliv klogere på stress symptomerne.

Læs mere

Få en god arbejdsstilling ved skrivebordet

Vores ekspert giver dig nogle enkelte huskeregler til, hvordan du sidder rigtigt ved dit skrivebord

Læs mere

3 gode øvelser for ryggen

Har du ondt i ryggen? Styrk ryggen gennem træning af mave, lænd og lår med disse tre øvelser

Læs mere

Gratis e-bog om sundhed

Har du lyst til at blive klogere på sundhed, og hvordan du kan undgå sygdom? Så prøv vores e-bog ”Pas godt på dig selv – du skal holde længe”

Læs mere

Strækøvelser

Rigtig mange danskere får ondt i skuldre og nakke efter en lang arbejdsdag. Prøv en af de følgende øvelser og mærk ømme muskler løsne sig op igen. Hvis ikke de hjælper, bør du måske overveje, om det er tid til at få hjælp af en af vores mange behandlere.

Læs mere

Sådan undgår du nakke og skuldersmerter

Ensidige arbejdsstillinger gør at mange får ondt i nakke og skuldre. Vores ekspert viser dig tre enkelte øvelser, der kan forhindre disse smerter

Læs mere

Sådan undgår du rygskader i haven

Ved du hvordan du undgår rygskader når du arbejder i haven? Se her hvordan

Læs mere

Vejen til en sund krop

Din krop har et langt liv foran sig og derfor er det vigtigt at have en sund krop. Her er 6 gode råd, der hjælper den godt på vej. Selv små ændringer i hverdagen, kan være med til at gøre en stor forskel.

Læs mere

Få et bedre patientforløb

Det danske sundhedssystem er godt. Men mange bliver frustrerede over medicinske termer, uklare rettigheder – og forvirrende diagnoser. Her er syv simple tips til at få en bedre oplevelse som patient.

Læs mere

Sådan anvender du Falcks digitale termometer

Ved du, hvad du bør være opmærksom på, når du anvender et digitalt termometer? Falcks digitale termometer kan give en hurtig og meget nøjagtig aflæsning af din eller dit barns temperatur, hvis det bruges rigtigt. Her på siden kan du blive klogere på forholdsregler, og hvordan du får de mest nøjagtige aflæsninger.

Læs mere