Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Gode råd om sundhed

​Her finder du gode råd til at passe godt på din krop i hverdagen og øvelser til at undgå smerter i nakke og skuldre m.m. Derudover finder du også gode råd til nybagte forældre og deres nyfødte babyer. Få hjælp til at give den nyfødte en døgnrytme, undgå forstoppelse hos babyen og lær hvordan du ammer, samt bruger en brystpumpe. ​

Symptomer på stress

Er du i tvivl, om du eller en i din omgangskreds har fået stress? Læs om stress her og bliv klogere på stresssymptomerne.

Læs mere

Hvad er sundhed - og er DU sund?

Hvordan ved man, om man er sund? Handler det om det fysiske eller psykiske, om kost eller motion eller om alle disse ting? Her kan du blive lidt klogere på begrebet sundhed og få gode råd og tips til, hvordan du selv kan blive (endnu) sundere.

Læs mere

Psykologhjælp når ulykken rammer

Hvis du oplever noget voldsomt, kommer ud for en barsk hændelse eller har en svær periode i livet, vil det påvirke dig. Det er derfor vigtigt, at du har nogen at tale med. Det kan f.eks. være en nær ven eller et familiemedlem. Men nogle gange er det nødvendigt med professionel psykologhjælp for at komme videre.

Læs mere

Genoptræning virker

Det kan være nødvendigt med genoptræning for at komme på benene igen efter en skade eller operation.

Læs mere

Få en god arbejdsstilling ved skrivebordet

Vores ekspert giver dig nogle enkelte huskeregler til, hvordan du sidder rigtigt ved dit skrivebord

Læs mere

3 gode øvelser for ryggen

Har du ondt i ryggen? Styrk ryggen gennem træning af mave, lænd og lår med disse tre øvelser

Læs mere

Gratis e-bog om sundhed

Har du lyst til at blive klogere på sundhed, og hvordan du kan undgå sygdom? Så prøv vores e-bog ”Pas godt på dig selv – du skal holde længe”

Læs mere

Strækøvelser

Rigtig mange danskere får ondt i skuldre og nakke efter en lang arbejdsdag. Prøv en af de følgende øvelser og mærk ømme muskler løsne sig op igen. Hvis ikke de hjælper, bør du måske overveje, om det er tid til at få hjælp af en af vores mange behandlere.

Læs mere

Sådan undgår du nakke- og skuldersmerter

Ensidige arbejdsstillinger gør at mange får ondt i nakke og skuldre. Vores ekspert viser dig tre enkelte øvelser, der kan forhindre disse smerter

Læs mere

Sådan undgår du rygskader i haven

Ved du hvordan du undgår rygskader når du arbejder i haven? Se her hvordan

Læs mere