Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Bedre sundhed

Her har du vores gode råd til hvordan du bliver sundere

Det er vigtigt at passe godt på krop og sind, og derfor har vi samlet nogle gode råd til netop det. Læs om de små ting i hverdagen, sundhed, mindfulness samt hvordan du kan forbedre din søvn. 

Hvad er sundhed - og hvornår er man sund?

Hvordan ved man, om man er sund? Handler det om det fysiske eller psykiske, om kost eller motion eller om alle disse ting? Her kan du blive lidt klogere på begrebet sundhed og få gode råd og tips til, hvordan du selv kan blive (endnu) sundere.

Læs mere

Træn din hjerne med mindfulness

Mindfulness er sundt at prioritere, men samtidig behøver det ikke tage flere timer. Her får du to forskellige øvelser i mindfulness. En kort og en længere øvelse, som begge kan bruges af både nybegyndere og øvede.

Læs mere

Bliv sundere et skridt ad gangen

Talemåden ”mange bække små, gør en stor å” er god at have i baghovedet, hvis du gerne vil leve sundere. Det kræver nemlig ikke altid en stor livsstilsændring at tabe sig, komme i bedre form eller vil øge sit generelle velvære. I mange tilfælde lykkes det med små justeringer af vaner og rutiner i hverdagen. Her er vores tip til, hvordan du kan blive sundere lidt efter lidt.

Læs mere

Bedre trivsel og mental sundhed

Mental sundhed styrker din trivsel. Du kan bedre udfolde dine evner, du kan bedre håndtere hverdagens udfordringer, og du kan bedre indgå i fællesskaber med andre mennesker.

Læs mere

Prioritér din søvn

Søvnforskning viser, at flere og flere danskere både sover mindre og dårligere. Ligger du og roterer en time eller to, inden du kan falde i søvn? Eller falder du om og sover som en sten for så at vågne klokken 4 eller 5, lysvågen, men ikke udhvilet? Så deler du skæbne med 400-500.000 andre danskere med søvnproblemer.

Læs mere