Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Typisk stillede spørgsmål
 • Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg får tekniske problemer med min Falck Alarm?

  Har du spørgsmål til din Falck Alarm, skal du afmelde en fejlalarm, eller skal du melde ferie? Så kan du altid ringe til os på tlf. 70 33 11 11.

  Hvis du skal afmelde en alarm: Tast 1
  Hvis du har tekniske spørgsmål, skal melde ferie m.m.: Tast 2
  Hvis du skal aftale dato for montørbesøg eller ændre en tid: Tast 3
  Hvis du har spørgsmål til dit abonnement, regninger m.m.: Tast 4

 • Kan jeg ændre min vagtaftale på mit alarmanlæg?

  Du kan ændre din vagtaftale fra Basis til Plus og omvendt uden for din bindingsperiode. Du skal bare ringe til os på telefonnummer: 70 10 20 31 – så klarer vi alt det praktiske for dig.

 • Hvem kontakter jeg, når jeg skal have ombyttet min virksomheds brugte brandslukkere?

  Du skal bare ringe til os på telefonnummer: 70 10 20 31 – så sørger vi for at rådgive dig og levere nye brandslukkere til din virksomhed hurtigst muligt.

 • Hvad omfatter det årlige serviceeftersyn af min virksomheds brandslukkere?

  Ved det årlige serviceeftersyn kommer Falcks certificerede montører på besøg i din virksomhed og efterser alle dine brandslukkere, så du er sikker på, at de virker ved brand. Skal dine brandslukkere repareres eller byttes til nye, sørger vi for det. Oftest er alt dækket af dit abonnement, så du undgår uforudsete udgifter.

 • Hvordan er jeg dækket med Falck Bygningshjælp ?

  Bygningshjælp kan du bruge til: 1) At forebygge bygningsskader, 2) At begrænse følgeskaderne efter akutte ulykker:

   

  Forebyggelse: Hvert 2. år kan du rekvirere et bygningstjek, hvor du får en rapport med fotos og konkrete forslag til at udbedre evt. risici og skader på dine bygninger. Ved bygningstjekket gennemgår vi bl.a. din virksomheds mure, tag, vinduer, døre, tagrender og ventilationsanlæg. Vi giver dig også gode råd om, hvordan du kan sikre dine bygninger udvendigt for at mindske risikoen for brand, tyveri og hærværk. Driver du landbrug/gartneri/skovbrug/planteskole, efterser vi også dine bygninger for skadedyr og rådgiver dig om at forebygge skadedyr.

   

  Akutte skader: Vi rykker ud, hvis dine bygninger bliver ramt af akutte skader. Ved vandskader pumper vi vandet væk og leverer affugtere. Får du hul i tag eller vinduer pga. indbrud, hærværk, uvejr eller sammenstyrtning, dækker vi hullerne til med plader og presenninger. Får din bygning strømsvigt efter en vand- eller brandskade, hjælper vi dig med at leje en el-generator, så din virksomhed kan genoptage driften. Vi sikrer dine værdier (f.eks. it-udstyr, arkiver og maskiner) mod følgeskader efter ulykken. 

 • Vi har fået en bygningsskade - hvordan tilkalder jeg hjælp?

  Hvis din virksomhed har haft oversvømmelse, fået stormskader, indbrud mv., rekvirerer du hjælp på: 70 10 20 30.