Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Sådan bestiller I bilvask til firmabilen

Med Falck Vejhjælp til firmabiler op til 3,5 ton kan I uden ekstra omkostninger få vasket firmabilen én gang om måneden i OK vaskehaller over hele landet. Her kan I se, hvordan I skal gøre.

Svanemærket bilvask

OK er den eneste svanemærkede vaskekæde i Danmark. Så når I får firmabilen vasket gennem jeres abonnement på Falck Vejhjælp, er I med til at spare på vandet. En svanemærket bilvask bruger nemlig kun 25 liter vand mod 150 liter i almindelige vaskehaller. Læs mere om svanemærket bilvask her.

Når I står ved en af OK's vaskehaller (find din nærmeste OK vaskehal her) skal I aktivere bilvasken direkte fra Falck Vejhjælp-app'en. Følg guiden herunder:

Sådan aktiveres en bilvask i Falcks Vejhjælps-App

  1. Kør til din foretrukne vaskehal og kør bilen ind i vaskehallen
  2. Åbn app'en og vælg "Benyt bilvask" (husk at logge ind først)
  3. På kortet skal du vælge den OK vaskehal, du benytter dig af (tjek, at adressen stemmer overens med den valgte vaskehal) og tryk "Næste"
  4. Gå hen til standeren i vaskehallen og start bilvasken (Vælg Hurtigvask). Nyd synet af bilen, der bliver vasket.

Bemærk

Så snart I vælger ”Benyt bilvask” i app’en, bliver vasken aktiveret i standeren i vaskehallen. Bilvasken skal derfor først aktiveres ved vaskehallen. Den kan ikke ”gemmes” til senere brug. Jeres bilvask svarer til en ”Hurtigvask” i OK’s vaskehaller.

Problemer?

Hvis der er noget, der ikke fungerer, når I står ved vaskehallen, så kontakt OK på tlf. 89 32 22 32