Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Vi rådgiver jer

Er jeres bygninger fornuftigt sikret?


Ved jeres mearbejdere, hvordan de skal handle under en akut situation, og er jeres bygninger beskyttet mod ulykker og akutte skader? Hos Falck rykker vi hurtigt ud, hvis jeres bygning er ramt af brand, oversvømmelse, storm eller indbrud/hærværk. Indenfor bygningssikring tilbyder vi:

✔ Beredskabsplanlægning
✔ Bygningshjælp
✔ Sikkerhedspakker
✔ Falck alarmen

Forebyg jeres bygninger mod skader
 
Forebyg jeres bygninger mod skader

Personlig rådgivning

Vores produkter indenfor bygningssikring

Beredskabsplanlægning

  Se mere her

Sikkerhedspakke

  Se mere her

Falck Alarm

  Se mere her

Har du brug for rådgivning til at sikre din virksomheds bygninger?

Ring på telefon 70 20 54 50 eller bestil en opringning - vores rådgivere sidder klar til at hjælpe.

Hjælp til selvbetjening

Har I brug for rådgivning om, hvordan I håndterer og udbedrer skader på jeres bygninger? Så kan vores rådgivningslinje hjælpe jer:

Har I ikke fundet det, I leder efter? Så prøv at kigge under vores ofte stillede spørgsmål:

 

Falck gør Honeycomb Cellpack beredt til ulykker

For at leve op til kundernes stigende sikkerhedskrav har Honeycomb Cellpack valgt at få Beredskabsplanlægning. Ved årlige evakueringsøvelser bliver beredskabsplanen indøvet hos deres medarbejdere.

”Når vores medarbejdere selv har indøvet brandøvelserne, så vil de føle sig mere trygge ved dem i en krisesituation. Og jeg er sikker på, at når øvelserne ligger på rygraden, så kan de handle mere korrekt og med overblik, hvis uheldet er ude en dag.”

- Thomas J. Bladt, Direktør hos Honeycomb Cellpack

Alarmer sikrer apoteker effektivt mod indbrud

Apoteker har en høj risiko for indbrud, men Bente Wittrup, som ejer de to apoteker i Horsens, har kun været udsat for indbrud én gang:

”Klokken var 11 om aftenen, da Falcks kontrolcentral ringede til mig, fordi min alarm var gået. Mens vi talte sammen i telefonen kunne Falck se, at alle alarmerne pludselig gik i gang – og det betød jo, at der var én, som bevægede sig rundt inde i apoteket. Falck var fremme ved apoteket indenfor 8 minutter, og tyvene nåede heldigvis kun at stikke af med småting. Jeg var meget tilfreds med Falcks indsats den aften.”

- Bente Wittrup, ejer af Horsens Søndergades Apotek og Bankager Apotek