Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

En hjertestarter på arbejdspladsen giver tryghed

I Falck redder vi liv hver dag – og vi tilbyder de hjertestartere, vi ved, giver størst chance for genoplivning.

Hvert år får 5.400 danskere hjertestop. Men med hurtig førstehjælp og hjertestarter kan tre ud af fire overleve uden større mén.

Red liv

Hjertestarter på abonnement

Bestil hjertestarter på abonnement

Vi tilbyder også hjertestarter på kontantsalgsløsninger. For mere information kontakt os på 70 25 70 73 eller udfyld nedenstående formular

Reservedelsaftale til hjertestartere

Vores reservedelsaftale er ideel til jer, som har købt en hjertestarter hos Falck. Vi sørger for at I får leveret nyt batteri og elektroder med posten, når udløbsdatoen nærmer sig. Batteri og elektroder er betalt for, som del af jeres reservedelsaftale. 

Bemærk at reservedelsaftale er inkluderet, hvis I vælger at købe en af vores hjertestartere på abonnement, men ikke hvis du køber den som kontantsalgsløsning. 

 

Pas godt på din hjertestarter i et hjertestarterskab

Alle vores hjertestartere kan opbevares i vores hjertestarterskabe. Vi tilbyder hjerstarterskabe til både inden- og udendørs brug. Vores udendørsskabe opvarmes automatisk når temperaturen bliver for kold, og sikrer at batteriet er funktionsdygtigt. Vores skabe er lette at montere, da de fleste ikke kræver elektriker. 

Med et hjertestarterskab er I sikre på, at jeres hjertestarter altid er godt beskyttet, så I hurtigt kan tage den frem når det virkelig gælder.

 

Lær at bruge en hjertestarter

På et Falck førstehjælpskursus kan I lære at håndtere en hjertestarter og være med til at redde liv. På førstehjælpskurset lærer I hvordan en hjertestarter virker og anvendes. På førstehjælpskurset lærer I også, hvordan man håndterer et hjertestop og hvordan I yder førstehjælp.  

Vi kan sammensætte jeres kursus, så det matcher jeres branche og individuelle behov. 

 

kundeservice_dame_580x600.jpg

Se hvordan du bruger en hjertestarter