Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Prisbetingelser for
Få et abonnement på Falck Sundhedshjælp

Med Falck Sundhedshjælp har du adgang til Helbredstjek og meget mere på abonnement fra 299 kr./md.

Hvad er Falck Sundhedshjælp?

Med et abonnement på Falck Sundhedshjælp er det blevet nemmere at komme i gang med at styrke helbredet. Du får et årligt helbredstjek, som bliver fulgt op med råd, vejledning og en personlig sundhedsplan. Abonnementer med helbredstjek giver dig også adgang til vores online-læger, fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater, psykologer og meget mere.

 

Sådan er du dækket med ’Behandling & Forebyggelse’

Med et abonnement på ’Behandling & Forebyggelse’ får du årligt et ’Helbredstjek Basis’, som udføres af en fysioterapeut, og har fokus på mobilitet, balance og styrke. Med abonnementet får du også adgang til en lang række fysiske behandlinger og psykologhjælp m.m.

Sådan er du dækket med ’Behandling, Diagnose & Forebyggelse Plus’

Med et abonnement på ’Behandling, Diagnose & Forebyggelse Plus’, får du årligt et ’Helbredstjek Premium’, som udføres af en læge, og er vores mest omfattende helbredstjek. Det består både af fysiske tests, blodprøver, en personlig samtale og en personlig sundhedsplan, der hjælper dig med at nå dine sundhedsmål. Med abonnementet får du også en lang række fysiske behandlinger, psykologhjælp og ikke mindst får du ’Hurtig Diagnose’, som sikrer, at du kan komme til speciallæge inden for 10 hverdage.

Vil du gerne have en snak om, hvilket abonnement der passer bedst til dig og din husstand, så ring til os på 70 21 27 00 eller bliv ringet op

Se vores andre sundhedsabonnementer

Spørgsmål & svar

Her kan du finde svar på de typiske spørgsmål om helbredstjek.

Når du vælger vores største sundhedshjælp-pakke får du adgang til vores premium helbredstjek, som giver dig en hel time med en læge som undersøger dit helbred.

Du kan vælge mellem tre forskellige sundhedshjælp-pakker, som enten giver dig adgang til at blive tjekket af en læge, sygeplejerske eller fys.

Du kan få vores udvidet og premium helbredstjek i Århus og i København. Du kan også vælge at få dit udvidet helbredstjek på din hjemadresse. Vores basis helbredstjek bliver udført på en af vores mange klinikker.

Prisen og indholdet af helbredstjekket afhænger af hvilken sundhedhjælp-pakke du vælger. Du kan vælge et sundhedsabonnement, som enten giver dig adgang til vores:

  • premium helbredstjek med en læge
  • udvidet helbredstjek med en sygeplejerske 
  • basis helbredstjek med en fys

Generelt består et helbredstjek af forskellige test og målinger, som kan give et billede af din generelle sundhed. De forskellige test afhænger af hvilket helbredstjek du har adgang til. 

Der er ingen aldersgrænse for hvem der kan få vores helbredstjek. Om du er over eller under 60 år er ligegyldigt. Vores helbredstjek gælder for alle aldre.

Generelt går mænd sjældent til lægen og derfor er det en ekstra god idé, at få en helbredstjek en gang om året.

Se vores andre abonnementer

Købsbetingelser

*Dit abonnement på Sundhedshjælp træder i kraft med det samme | Hurtig diagnose kan først anvendes efter tre måneder (karens) | Du har 14 dages fortrydelsesret | Abonnement kan opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned, dog tidligst ved udløb af bindingsperioden (6 mdr.).