Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Prisbetingelser for
Få et abonnement på Falck Sundhedshjælp

Med Falck Sundhedshjælp har du adgang til Online-læge og meget mere på abonnement fra 149 kr./md.

Hvad er Falck Sundhedshjælp?

Med et abonnement på Sundhedshjælp Behandling får du nem og hurtig adgang til vores online-læger alle årets dage. Abonnementet giver dig også mulighed for at få psykologhjælp og fysioterapi uden henvisning fra din egen læge. Og sidst men ikke mindst, får du adgang til Sundhedslinjen, hvor du kan få rådgivning om sundhed og mental trivsel m.m. af vores erfarne sygeplejersker.

 

Vælg et abonnement til Enkeltperson eller Husstand

 

Sådan er du dækket med Enkeltperson

Med et abonnement til Enkeltperson er både du, dine børn og andre i husstanden dækket af Online-læge og Sundhedslinjen, så du altid kan få svar på spørgsmål og bekymringer, der gælder hele husstanden. Derudover får du også selv adgang til psykologhjælp og fysioterapi.  

Sådan er du dækket med Husstand

Med et abonnement til Husstand er både du, dine børn og andre i husstanden dækket af Online-læge og Sundhedslinjen, så du altid kan få svar på spørgsmål og bekymringer. Alle i husstanden har også mulighed for at få psykologhjælp og fysioterapi.

Psykologhjælp dækker alle i husstanden fra 15 år og fysioterapi dækker alle fra 10 år.

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige løsning?

Vil du gerne have en snak om, hvilket abonnement der passer bedst til dig og din husstand, så ring til os på 70 21 27 00 eller bliv ringet op

 

Se vores andre sundhedsabonnementer

 

Spørgsmål og svar

Her kan du finde svar på de typiske spørgsmål om Online-læge

Falck Online-læge kan selvfølgelig ikke erstatte din egen læge. Du skal se det som et supplement til din egen læge og det travle sundhedsvæsen. Det er din mulighed for at få lægehjælp hurtigt og enkelt gennem Falck Sundhedshjælp.

Du kan få en videokonsultation enten ved at bestille tid I forvejen eller ved at stille dig I kø og vente på første ledige læge. Du kan også skrive med vores læger via email.

Du kan stille alle former for spørgsmål om dig selv og din nærmeste familie.

Det kan vores Online-læge:

  • Vurdere om du fejler noget alvorligt og skal tilses fysisk.
  • Rådgive og behandle fx allergi, hudgener, virus, infektion o.l.
  • Vurdere dit spørgsmål eller se på din tilstand med ”friske øjne”.
  • Udstede og forny recepter.
  • Videresende den journal, der bliver optaget, til din egen læge, hvis du ønsker det.
  • Udskrive recept på antibiotika, hvis lægen kan stille en diagnose uden at tilse dig fysisk eller at der skal podes for bakterier.

Det kan vores Online-læge ikke:

  • Udskrive recepter på vanedannende medicin, fx sovepiller og stærkt smertestillende medicin.
  • Udskrive recept på antibiotika, hvis lægen vurderer, at du skal tilses fysisk eller at der skal podes for bakterier.

Hvis lægen vurderer, at det er nødvendigt, vil du blive henvist til din egen læge eller lægevagten.

Du kan få videokonsultationer og evt. fornyelse af recepter hos erfarne læger i alle hverdage kl. 8-22 samt weekender og helligdage kl. 8-18.

Du kan bestille tid, når det passer dig på hejdoktor.dk – enten i appen eller på hjemmesiden. Du kan også vente på, at en læge bliver ledig og få tid med det samme. Der er maks. 15. minutters ventetid.

Alle der har Falck Sundhedshjælp kan benytte sig af online-læge. Det er ubegrænset. Hvis du har Falck Sundhedshjælp Enkeltperson kan du kontakte online-læge på vegne af dig og dine børn og hvis du har Falck Sundhedshjælp Husstand dækker det hele husstanden. 

Online-læge er inkluderet i Falck Sundhedshjælp.

Hejdoktor leverer forskellige lægefaglige ydelser. Konsultationer med speciallæger i almen medicin er inkluderet i Falck Sundhedshjælp. Hvis du ønsker at anvende Hejdoktors andre specialister som fx dermatologer eller rheumatologer, skal du selv betale for ydelsen.

Falck samarbejder med Hejdoktor, for at tilbyde dig lægehjælp af højeste kvalitet. Derfor har vi indgået en aftale med Hejdoktor.dk, som har erfaring og kapacitet med at tilbyde online lægehjælp af danske speciallæger i almen medicin (samt speciallæger i hudsygdomme mod betaling).

Når du bruger Online-læge, er Falcks leverandør Hejdoktor.dk dataansvarlig, og dine data vil ikke blive delt med Falck. Hejdoktor.dk overholder Sundhedsstyrelsens og Datatilsynets krav og regler om opbevaring af personfølsomme data og journaler. 

Du kan få nærmere oplysninger fra Hejdoktor.dk om, hvordan de behandler dine data her.

Hvad siger kunderne?

Hurtig og fleksibel videokonsultation

Hurtig og fleksibel videokonsultation. Min datter fik nogle voldsomme hævelser en søndag, som jeg var i tvivl om kunne være alvorlige, så super godt at opleve hurtig respons fra en kompetent læge.

Niels

Se vores andre abonnementer

Købsbetingelser

*Dit abonnement på Sundhedshjælp træder i kraft med det samme | Hurtig diagnose kan først anvendes efter tre måneder (karens) | Du har 14 dages fortrydelsesret | Abonnement kan opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned, dog tidligst ved udløb af bindingsperioden (6 mdr.).