Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Læs også

Øvelser for ryg og ben

For at holde kroppen i gang, er der en række øvelser du kan lave. Her kan du finde øvelser for ry og ben.
Læs mere

Strækøvelser

Rigtig mange danskere får ondt i skuldre og nakke efter en lang arbejdsdag. Prøv en af de følgende øvelser og mærk ømme muskler løsne sig op igen. Hvis ikke de hjælper, bør du måske overveje, om det er tid til at få hjælp af en af vores mange behandlere.
Læs mere

3 gode øvelser for ryggen

Styrk ryggen gennem træning af mave, lænd og lår med disse tre øvelser.
Læs mere

Få en god arbejdsstilling ved skrivebordet

Vores ekspert giver dig nogle enkelte huskeregler til, hvordan du sidder rigtigt ved dit skrivebord
Læs mere

Øvelser til dig der er sengeliggende

Det er vigtigt at du holder dig i gang, selvom du er sengeliggende. Her får du 3 gode øvelser, du kan lave, mens du ligger i sengen.
Læs mere

Forebyg skiskader hos mænd og kvinder

Mænd og kvinders skiskader er forskellige. Det viser Falcks statistik over skiskader. For begge køns vedkommende kan skaderne ofte undgås. Her kan du læse mere om de mest hyppige skiskader hos mænd og kvinder, samt hvordan du kan forebygge dem.
Læs mere

Bliv klar til skiferien og undgå de typiske skiskader

Simpel træning kan forebygge de typiske skiskader, der hvert år resulterer i tusindvis af skiskader og ødelagte skiferier. Falcks ekspert i forebyggelse og træning giver her sit bud på, hvordan man igennem styrke-, konditions- og balancetræning minimerer risikoen for de hyppigste skiskader.
Læs mere

Få en privat sundhedssikring

Med Falck Sundhedshjælp får du adgang til vores online-læger og hurtig behandling hos psykolog, fysioterapeut eller kiropraktor.