Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Prisbetingelser for
Sundhedshjælp på abonnement

Skabt til at passe på dig, når du vil styrke helbredet, når livet er svært og når du har brug for fysioterapi m.m.

 • Fast månedlig pris, uanset hvor meget du bruger det
 • Vælg et abonnement til Enkeltperson eller Husstand
 • Spar 20% i de første 12 måneder
Spar
20%
I 12 MDR.

Falck Sundhedshjælp har flere fordele. Se alle fordele her.

Henvisning fra egen læge ikke nødvendig

Abonnementet giver bl.a. adgang til vores psykologer, fysioterapeuter og kiropraktorer, og du behøver ingen henvisning. Har du brug for behandling, kontakter du Sundhedslinjen og får en snak med en sundhedsfaglig person – og så finder I ud af, hvad den bedste løsning er for dig.

 

Hjælp til du er godt på vej igen

Sundhedshjælp på abonnement betyder, at du får lige præcis den behandling, du har brug for, og at behandlingen fortsætter til du er godt på vej igen. Det gælder uanset om du har brug for hjælp til at tackle svære følelsesmæssige situationer eller til at forebygge og behandle smerter.

 

Vælg et abonnement til Enkeltperson eller Husstand

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så ring til os på 70 21 27 00

Hvad er forskellen på Enkeltperson og Husstand? 


Vælg Enkeltperson
– hvis abonnementet kun skal dække dig

Vælg Husstand
– hvis I bor flere på adressen og abonnementet skal dække både dig og dine kære

Få Sundhedshjælp til fast månedlig pris

Med Falck Sundhedshjælp på abonnement betaler du en fast månedlig pris, uanset hvor ofte du benytter dig af ydelserne i abonnementet.

Købsbetingelser

*Dit abonnement på Sundhedshjælp træder i kraft med det samme | Du har 14 dages fortrydelsesret | Abonnement kan opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned, dog tidligst ved udløb af bindingsperioden (6 mdr.). Tilbuddet gælder t.o.m. 10.03.24.

Vil du se vores andre sundhedsabonnementer?

Start med at vælge Enkeltperson eller Husstand.

Enkeltperson
Hele husstanden

Spørgsmål & svar

Her kan du finde svar på de typiske spørgsmål om Sundhedshjælp.

En privat sundhedssikring fra Falck giver dig adgang til Online-læge, når det passer jer. I får nem adgang til fysiske og psykiske behandlinger, hurtig diagnose og et årligt tjek af jeres helbred. I kan blive dækket enkeltvis eller som en hel husstand.

En sundhedssikring fra Falck kan give dig adgang til mange fordele:

 • Online-læge alle ugens dage
 • Kom hurtigt til psykolog
 • Fysiske behandlinger
 • Hurtig diagnose inden for 10 hverdage
 • Rådgivning om din sundhed og mentale trivsel
 • Akut kørsel til skadestue m.m.
 • En sundhedsfaglig tovholder
 • Et årligt helbredstjek

Har du brug for at bestille tid, kan du ringe til vores Sundhedslinje på 70 20 14 82.

Vores billigste sundhedssikring til enkeltperson koster 149 kr./md.

Hele din husstand kan blive dækket for 299 kr./md.

Nej. Prisen stiger ikke i takt med, at du bliver ældre. Der kan komme generelle prisstigninger, som gælder for alle. Men modsat mange private sundhedssikringer og -forsikringer, der stiger i pris, jo ældre du bliver, er din pris hos Falck den samme som alle andres, uanset hvor gammel du bliver. 

Ja. Du kan godt købe et sundhedsabonnement, hvis du har en sygdom eller lidelse, der er kronisk. Vi dækker ikke den sygdom, du allerede har eller kronisk sygdom, som skulle opstå senere – men du får hjælp til alt det andet, når du eksempelvis har brug for Online-læge eller behandling.

Nej, Falcks sundhedssikring er for alle uanset alder. Faktisk er de yngste vi dækker 0 år, mens den ældste er over 100 år.

I kan blive dækket enkeltvis eller som en hel husstand. Det kommer an på om I vælger Sundhedshjælp til enkeltperson eller Sundhedshjælp til hele husstanden.

Hvis du vælger Sundhedshjælp til enkeltperson er ejeren af abonnementet dækket. Dog kan du få rådgivning og hjælp fra Sundhedslinjen og Online-Læge til dine børn samt andre i husstanden. Akutkørsel kan også bruges til andre i husstanden.

Med Falck Sundhedshjælp Husstand får alle i din husstand gavn af alle vores fordele.

Du kan vælge om du vil betale hver måned, eller om du vil betale halv- eller helårligt.

Nej. Du skal hverken lægge penge ud eller aflevere kvitteringer til os. Din rådgivning hos Sundhedslinjen, dine konsultationer hos Online-læge og dine behandlinger hos fysioterapeut, kiropraktor eller psykolog samt akut kørsel er med i den faste pris, du betaler for din sundhedssikring.

Du kan ringe til Sundhedslinjen med store og små bekymringer, så ofte du vil. Vores erfarne sygeplejersker sidder klar kl. 7-20 alle hverdage. Og får du brug for at tale med en læge, kan du få videokonsultationer med vores Online-læger lige så mange gange, du vil. Online-læge sidder klar kl. 8-22 på hverdage og kl. 8-18 i weekender og på helligdage.