Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Ofte stillede spørgsmål om Falck Sundhed og Sundhed Plus

Hvilke særlige fordele er der i abonnementerne?

Fordel i Sundhed Plus: Hurtig diagnose.

Hvis du bliver ramt af sygdom eller får en skade, er det vigtigt at få stillet en diagnose så tidligt som muligt - så du hurtigere kan få den rette behandling. Derfor garanterer vi, at du højst skal vente 10 hverdage på en tid hos den speciallæge, der skal stille diagnosen, dvs. udrede dig. Med den rigtige diagnose, kan du komme videre til den rigtige behandling.

Fordel i Sundhed Plus: Sundhedsfaglig tovholder.

Hvis du selv, dit barn eller din partner bliver ramt af sygdom, vil du sikkert stå med en række spørgsmål og udfordringer. Det kan være svært at finde rundt i sundhedssystemet - ikke mindst, når man er ramt af sygdom.

Derfor vil en eller flere af vores sygeplejersker være sundhedsfaglig tovholder for dig og følge og hjælpe dig gennem hele dit sygdomsforløb. Du kan altid ringe og få hjælp eller vejledning. Du kan fx ringe, hvis du har spørgsmål om dit behandlingsforløb eller vil vide mere om ventetids- og behandlingsgaranti.

Det samme gælder, hvis vi sender dig til udredning gennem Hurtig diagnose. En eller flere af vores sygeplejersker vil være tovholder på dit behandlingsforløb og holde kontakt med dig, så du kommer trygt igennem forløbet.

Fordel i Sundhedshjælp: Sundhedslinjen

Du skal ikke gå og døje småting som kløe på halsen eller knas med et knæ. Ring hellere til Sundhedslinjen, hvor vores sundhedsfaglige medarbejdere, typisk erfarne sygeplejersker, sidder klar ved telefonerne. De lytter, rådgiver dig og kan sende dig videre til Online-læge, kiropraktor, fysioterapeut eller psykolog alt efter hvad der skal til, for at du får det godt igen.

Du kan ringe så ofte du vil om store eller små bekymringer, problemer eller symptomer.

Fordel i Sundhed Plus og Sundhedshjælp: Akut kørsel

Hvis du pludselig bliver dårlig eller kommer til skade, kan det være en stor hjælp – eller ligefrem nødvendigt – at have nogen til at køre dig. Falck henter dig inden for 30 minutter (og en ledsager, hvis du ønsker det) og kører dig til nærmeste skadestue, lægevagten, din egen læge, kiropraktor eller lignende. Det gælder også dine gæster, hvis de er på besøg hos dig og pludselig bliver syge eller kommer til skade.
Skal du have lægeordineret medicin akut, kommer vi også med det.

Fordel i Sundhed Plus og Sundhedshjælp: Online-læge

Med fri adgang til videokonsultationer med en læge på din computer, tablet eller smartphone kan du sidde hjemme i stuen, i sommerhuset eller hvor det passer dig, når det passer dig og tale med lægen. Du får hurtigt tid om dagen, aftenen eller i weekenden. 

Du får en videokonsultation med en dansk speciallæge i almen medicin, som kan svare på dine spørgsmål, hjælpe dig med at afklare dine eller dit barns symptomer eller forny en recept – fuldstændig som hos din egen læge.

Fordel i Sundhed Plus og Sundhedshjælp: Psykologsamtaler, inkl. parterapi - uden lægehenvisning.

De færreste går gennem livet uden modgang og psykiske knubs. Får du brug for professionel hjælp og støtte til at komme videre efter fx skilsmisse, stress, ulykke eller sygdom i familien, kan du altid ringe til os og få en snak med en af vores rådgivere. De er gode til at lytte, og hvis I sammen finder ud af, at det vil være en god idé, at du får tid hos en psykolog, sørger vi for at du får det uden lægehenvisning.

Fordel i Sundhed Plus og Sundhedshjælp: Kiropraktor- og fysioterapeutbehandling uden læge henvisning.

Dårlig ryg er efterhånden blevet en folkesygdom. Dertil kommer nakkesmerter og skader efter sport eller fald. Vi giver dig derfor mulighed for at få både rådgivning og behandling. Allerede i telefonen kan vi vejlede dig om, hvad du selv kan gøre, før din tid hos fysioterapeuten eller kiropraktoren.

Vi garanterer dig tid til behandling inden for 5 hverdage. Får du en akut skade, får vi dig til behandling inden for 24 timer i hverdagene, uden lægehenvisning. Du har også mulighed for at bruge dine behandlinger til genoptræning oven på en operation eller en akut skade.

Mulighed i Sundhed Plus og Sundhedshjælp: Husstandsdækning

Mange har en sundhedsforsikring, der kun dækker dem selv. Men hos Falck har du mulighed for at få dækket dig selv - og hele din husstand, også dine børn. Så kan I alle få tid hos Online-læge og blive kørt på skadestuen, hvis I er uheldige at komme galt af sted.

I kan selvfølgelig også bruge alle de andre fordele og behandlinger. Dog har vi et alderskrav på nogle af behandlingerne til børn.

Spørgsmål om abonnementerne? Find svaret her

Nej. Prisen stiger ikke i takt med, at du bliver ældre. Der kan komme generelle prisstigninger, som gælder for alle. Men modsat mange private sundhedssikringer og -forsikringer, der stiger i pris, jo ældre du bliver, er din pris hos Falck den samme som alle andres, uanset hvor gammel du bliver. 

Ja. Hos Falck kan du få abonnement på Sundhedshjælp, hvis du har en sygdom eller lidelse, der er kronisk. Vi dækker ikke den sygdom, du allerede har eller kronisk sygdom, som skulle opstå senere - men du får hjælp til alt det andet, når du eksempelvis har brug for Online-læge eller behandling.

Vi bestræber os på at lave et tilbud, der giver jer den bedst mulige hjælp, og i nogle tilfælde er det offentlige langt det bedste tilbud, især ved specialsager. Derfor dækker abonnementet jeres børn i det omfang det giver bedst mulig mening:

✔ Ved hurtig diagnose fra 0 år

✔ Ved psykologisk krisehjælp fra 5 år

✔ Ved fysiske behandlinger fra 10 år

✔ Ved psykolog behandlinger fra 15 år

 

 

Du kan vælge mellem to forskellige dækninger:

Enkeltperson

Dette abonnement dækker kun dig selv.

Husstand

Dette abonnement dækker alle i din husstand, også hjemmeboende børn dvs. alle der har folkeregisteradresse hos dig og hvis navne og fødselsdatoer, du har oplyst os.

Begge abonnementer dækker også akut kørsel af dine gæster, hvis de pludselig bliver syge eller skadede, mens de besøger dig.

Du betaler for dit abonnement en gang om året. Du kan enten melde abonnementet til Betalingsservice eller betale et girokort. Det får du mere at vide om, når du har oprettet dit abonnement.

Nej. Du skal hverken lægge penge ud eller aflevere kvitteringer til os. Dine konsultationer hos Online-læge, og dine behandlinger hos fysioterapeut, kiropraktor eller psykolog samt akut kørsel er med i den faste pris, du betaler for abonnementet.

Du må ringe lige så mange gange, du vil. Du må ringe til Sundhedslinjen og vores sundhedsfaglige tovholdere om store og små bekymringer. Og du kan bestille videokonsultationer hos Online-læge lige så mange gange, du vil. Online-læge sidder klar dag, aften og weekend.