Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Velkommen hos Falck

På denne side kan du set et overblik over dit Vejhjælp Bronze Plus abonnement. Du kan også bestille ekstra tilvalg. 

Sådan er du dækket med dit Falck abonnement

Vejhjælp på stedet

Abonnementet dækker ved driftstop som skyldes teknisk nedbrud eller uheld/skader, hvor bilen ikke er i trafikmæssigt forsvarlig stand til at fortsætte kørslen. Abonnementet dækker også starthjælp, punktering nødreparationer, døroplukning og fritrækning samt ved færdselsuheld, biltyveri anmeldt til politiet samt akut sygdom ved kørsel. Abonnementet dækker op til tre assistancer pr. år.

 

Bugsering / Frit værkstedvalg

Frit værkstedvalg dækker bugsering til valgfrit værksted, når bilen er udsat for skade eller driftstop og efter Falcks vurdering ikke kan repareres på stedet. Bilen transporteres til valgfrit bestemmelsessted eller værksted efter dit ønske. Falck betaler eventuelle færge- og broafgifter i Danmark.

 

Vidererejse

Skal din bil bugseres til værksted og du har brug for at komme videre, så transporteres fører og passagerer til nærmeste station, banegård eller busholdeplads. Vidererejsen til offentlig transport vil enten være befordring i et Falck køretøj eller taxa.

 

10% på værkstedet

Hver gang du får din bil repareret eller serviceret på et Falck Bonusværksted, får du 10 % i rabat på værkstedsregningen.

 

Akut kørsel til læge ved personskade

Ved akut opstået sygdom eller tilskadekomst under kørsel yder Falck også assistance. Med Falck Vejhjælp Bronze Plus arrangerer og afholder Falck omkostningerne til transport af føreren og eventuelle passagerer, der lovligt var i bilen på tidspunktet for den dækkede sygdom eller tilskadekomst, til nærmeste læge eller andet behandlingssted.

 

Værkstedstjek

Du har 2 årlige Værkstedstjek inkluderet i dit Falck Vejhjælp Bronze Plus. Værkstedet foretager visuel kontrol af bremser, dæk, støddæmpere, styretøj, udstødning, undervogn, motorrum, frontrude, lygter, motorgang og koblingsfunktion. Hvis værkstedet finder defekter i forbindelse med sikkerhedstjekket, vil du blive kontaktet med et tilbud om reparation.

 

Rabat på billeje

Hvis din bil bryder sammen på vejen i Danmark og skal på værksted, tilbyder Falck dig at leje en bil. Du skal være opmærksom på, at det kun er i forbindelse med, at Falck bugserer din bil, du har mulighed for at leje bil med rabat.

 

Rabat på brændstof/benzin

Med Falck/Q8 fordelskort får du rabat på benzin, hver gang du tanker. Vælg én af de mange tankstationer; Q8, F24, Shell og Shell Express.

Vilkår

I vores betingelser står der ikke meget med småt, men her er alt du bør vide om dit Falck vejhjælpsabonnement: Link til vilkår.

70 10 20 30
Ring til vagtcentralen hvis du har brug for starthjælp, bugsering m.v.
70 10 20 31
Ring til kundeservice, hvis du har spørgsmål til dit abonnement, din regning eller andet vedrørende dit abonnement hos Falck.

Hvad er et Falck/Q8-fordelskort? 

Ting bliver dyrere og hvem vil ikke gerne spare der, hvor spares kan?  

Med Falck/Q8-fordelskort, får du rabat på brændstof, hver gang du tanker. Det er både på benzin og diesel. Så er du godt kørende.   

  • Du får rabat på listeprisen. Så du altid får den bedste pris! 
  • 170 øre i rabat pr. liter.  
  • 475+ tankstationer i hele Danmark. 
  • Rabat på kør-videre-produkter.  

*Rabatten er gældende på Q8, F24, Shell og Shell Express tankstationer i hele Danmark.

 

Spørgsmål & Svar

Fandt du ikke det, du søgte? Her kan du finde flere svar på ofte stillede spørgsmål.

Dit vejhjælpsabonnement træder i kraft allerede ved bestilling.

Hvis du har en elbil eller hybridbil, så er den dækket på samme vilkår. Løber din elbil tør for strøm, bugserer vi den til den nærmeste ladestander i området.

Du kan betale dit abonnement enten hver måned eller én gang om året. For at gøre din betaling let, så kan du tilmelde dig automatisk betaling via enten kort eller betalingsservice.

Tilmeldingslink til kort og betalingsservice.

Dit vejhjælpsabonnement er en løbende aftale og kan opsiges efter 5 måneder med 1 måneds varsel til udgangen af en måned. For at opsige dit abonnement, skal du ringe til Kundeservice på telefon 70 10 20 31.

Hos Falck vil vi altid gerne forbedre os. Derfor vil vi gerne høre din mening – også hvis du er utilfreds med os eller vores services. Du er derfor meget velkommen til at ringe på 70 10 20 31 eller læse mere her: falck.dk/klage

Services du kan tilvælge

- Vælg et tilvalg, som du vil læse mere om

Europadækning
Hjulskift uden dækopbevaring
Hjulskift inkl. dækopbevaring
Bilvask
Totalvægt over 2.500 kg.
Trailer
Campingvogn
Førstehjælpskasse til bil
Sundhedshjælp Auto

Tilkøb tilvalg