Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Læs også:

3 tips til at komme i form på gåturen

En af de nemmeste måder at komme i form på er at gå. At gå er godt både for dit fysiske og mentale helbred, og risikoen for skader er lavere and ved så mange andre fysiske aktiviteter. Bare du er bevidst om, hvordan du går. Dårlig teknik kan give kramper eller slid, og det er derfor vigtigt at finde den rigtige teknik. Her kan du læse tre tip til teknikken.
Læs mere

Find motivationen og bliv ved med at træne

Kan det være svært at holde gejsten og blive ved med at træne, når hverdagen sætter ind, vejret er dårligt eller du bare ikke orker? Det kender vi vist alle sammen. Så handler det om at finde ud af, hvad der motiverer dig. Her har vi samlet nogle simple motivationsstrategier, du kan kombinere eller bruge hver for sig.
Læs mere

Bliv sundere et skridt ad gangen

Talemåden ”mange bække små, gør en stor å” er god at have i baghovedet, hvis du gerne vil leve sundere. Det kræver nemlig ikke altid en stor livsstilsændring at tabe sig, komme i bedre form eller vil øge sit generelle velvære. I mange tilfælde lykkes det med små justeringer af vaner og rutiner i hverdagen. Her er vores tip til, hvordan du kan blive sundere lidt efter lidt.
Læs mere

Er du fysisk sund?

Hvordan sørger man for at holde sin krop sund? Her er nogle indsatsområder, du med fordel kan tage fat på, hvis du gerne vil leve sundt.
Læs mere

Vejen til en sund krop

Din krop har et langt liv foran sig og derfor er det vigtigt at have en sund krop. Her er 6 gode råd, der hjælper den godt på vej. Selv små ændringer i hverdagen, kan være med til at gøre en stor forskel.
Læs mere

Få en privat sundhedssikring

Med Falck Sundhedshjælp får du adgang til vores online-læger og hurtig behandling hos psykolog, fysioterapeut eller kiropraktor.