Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Kursus i brand og redning

Specialiseret i alle former for brand- og beredskabsuddannelser

Vi har specialiseret os i alle former for brand- og beredskabsuddannelser, som kræves i de kommunale redningsberedskaber. Vores uddannelsescentre er i konstant udvikling og råder over Danmarks mest dynamiske øvelsesområde og brandskole. Vi har alle nødvendige faciliteter og tekniske hjælpemidler, der skal til for at iscenesætte virkelighedsnære oplevelser. I Greve har vi Danmarks eneste grønne træningscenter, der benytter naturgas, og dermed skåner mennesker, materiel og natur for unødig forurening.

Lovpligtige branduddannelser for kommunale brandvæsner

En af vore kernekompetencer er gennemførelse af de lovpligtige branduddannelser, der kræves for at kunne drive et professionelt brandvæsen. Derfor benytter mange kommunale brandvæsner et af Falcks Uddannelsescentre.

Særlige sikkerhedsmæssige behov i institutioner og virksomheder

Mange institutioner og virksomheder har særlige sikkerhedsmæssige behov, som Falcks Uddannelsescentre kan tilgodese med individuelt tilpassede kurser. Vi uddanner medarbejdere og ledere fra en række offentlige institutioner, samt mange store og små virksomheder.

Uddannede instruktører garanterer højt fagligt niveau

Inden for alle vores forretningsområder anvendes kursusinstruktører, der gennem deres daglige virke som ambulancereddere og brandfolk, er i jævnligt berøring med virkelighedens verden. Med udgangspunkt i jeres uddannelsesmæssige behov har vi særlige uddannede instruktører, som garanterer et højt fagligt niveau. Vi tilbyder fleksible løsninger der imødekommer jeres uddannelsesbehov.


Kontakt et af vores uddannelsescentre for mere information eller et uforpligtende tilbud:

Falcks Uddannelsescenter Langvang i Randers på tlf. 40 81 24 11.
Se mere på Langvangs hjemmeside.

Falck Træningscenter Greve på tlf. 23 35 40 60
Se mere om Greve Træningscenter her.