Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Specialambulancer

Falck har stor erfaring med at tilpasse ambulancer til specielle formål og har indsat mange forskellige typer rundt omkring i landet.

XL-Ambulance/sengeambulance til tunge patienter

XL-ambulancen/sengeambulancen er udstyret som en almindelig ambulance, men har desuden særligt udstyr og hjælpemidler, der muliggør transport af meget tunge patienter. Ambulancen er udstyret med en særlig båre og en lift, som gør det nemmere at indlade patienten, samtidig med at det med til at beskytte personalets arbejdsmiljø. Vognen er bemandet med almindeligt ambulancepersonale.  

Babyambulance med plads til kuvøser

Babyambulancen er specialopbygget til at kunne varetage opgaver med helt små børn. Særligt er der gjort plads til transporter med børn i kuvøse.  

Intensiv- og sengeambulancer til skånsom transport i hospitalssenge

Falck har udviklet forskellige køretøjer indenfor intensiv- og sengeambulancer. Vognene er som minimum på samme udstyrsniveau som en almindelig ambulance. De fleste af vognene kan transportere en hospitalsseng. Det betyder, at patienten ikke behøver at blive flyttet fra seng til båre, hvilket gør transporten mere skånsom for patienten. Ambulancerne har ekstra strømstik, sug og plads til montering af drop og medicinpumper m.m.. Ambulancerne er bemandet med ambulancepersonale fra Falck og kan suppleres af læger/sygeplejersker fra hospitalet.