Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Sundhedsfaglige vikarer

Sundhedsfaglige vikarer sikrer omsorgen

Hvert år sender Falck tusindvis af sundhedsvikarer ud til regioner, hospitaler, den kommunale hjemmepleje, plejehjem, institutioner, private virksomheder og private kunder. Det er en indsats, der ikke længere er begrænset til Danmark, men som i stigende grad også dækker resten af Norden og Grønland.

Sundhedsfagligt personale og lægevikarer

Falcks sundhedsfaglige personale hjælper den danske sundhedssektor med at sikre, at patienterne får den pleje og omsorg, de har brug for. Vi har fokus på kvalitet og kan tilbyde sundhedsfagligt personale på alle niveauer til korte så vel som lange vikariater.

Fleksibilitet og hurtig indsats

Fleksibilitet er et nøgleord i vikarindsatsen. Netop fordi vi rykker ud med kort varsel og dækker både lange og korte vikariater, kan vi effektivt og økonomisk hjælpe kunderne gennem tider med flaskehalsproblemer, sygdom og generel personalemangel.

Opgaven er altid er den samme

Uanset om arbejdspladsen er et stort hospital, den kommunale hjemmepleje, en grønlandsk bygd eller en privat bolig er opgaven altid at øse af et fagligt og menneskeligt overskud – og dermed give patienterne den bedst tænkelige behandling i så trygge rammer som muligt.

Kontakt Falck Healthcare for mere information