Log ind eller opret dig som bruger

  • Få overblik over dine abonnementer
  • Se, hvornår du har benyttet dig af Falck
  • Skyd genvej til bestillinger
  • Få gode råd om, hvordan du får mest ud af dit abonnement
​​​
Brugernavn:
Adgangskode:
Close

Vedligehold hus – på den nemme måde!

Nu er det ikke længere et problem at huske, hvornår og hvordan du skal vedligeholde hus. Her på sitet har vi samlet de vigtigste tips, så du undgår hussvamp, fugt, skimmelsvamp og oversvømmelse med den bedste indvendige og udvendige vedligeholdelse.

Grafikken er en nem guide til at vedligeholde sit hus. Fordelt på årets måneder har vi samlet de aktiviteter, der bedst vedligeholder dit hus både vinter og sommer. Samtidig har vi også sværhedsgradsinddelt aktiviteterne, så du bedst kan afgøre, hvad du selv kan gøre, og hvad du har brug for hjælp til.

Har du for travlt? Eller orker du bare ikke? Falck Boligredning til undsætning. Vi hjælper med alt fra det forebyggende arbejde til det akutte. 

Om du har brug for rens af tagrender, hurtig hjælp ved oversvømmelse eller måske et bygningstjek har Falck Boligredning en pakke, der passer til dine behov og dit budget. Vores personale er døgnet rundt klar til at yde dig den bedste tænkelige service inden for 1 time, hvis der opstår akutte problemer. Skulle problemerne være af mindre omfang, tilbyder vi også i alle vores pakker boligrådgivning over telefon eller e-mail.

Sådan undgår du fugt i hjemmet

Fugten kommer naturligt af, at du og din familie lever og ånder. Hvis du dog sørger for at lufte ud med gennemtræk et par gange om dagen – særligt i vintermånederne – kan du minimere særlig skaden på vinduer og døre. 

Det er nemlig den kondensvand, som for eksempel madlavning, bad og selskaber skaber, der skader særligt dine vinduespartier. Det kan let afværges ved regelmæssig udluftning, brug af emhætte ved madlavning og bad for lukket dør.

Nogle af dyreste fugtskader er dog i loft, tag, kælder og fundament. På taget eller loftet skal du før og efter hver vinter sørge for, at der er tæt for sne og regn. Efter og i løbet af vinteren skal du også sørger for at fjerne fygesne – altså den sne, der er trængt ind på loftet. Når det kommer til fundamentet, er det ikke noget, der sker fra dag til dag, men som udgangspunkt, kan du selv altid sørge for, at der ikke samler sig vand rundt om husets sokkel. På den måde siver der ikke vand ned i kælderen eller endnu værre fundamentet. 

Du kan altid få professionel hjælp hos Falck Boligredning blandt andet ved opsætning af en affugter eller en termografik, der kortlægger, hvor varmen siver ud. Vi hjælper også med tagrenderens og fri passage ved kloakker og afløb.

Sådan undgår du oversvømmelse

Oversvømmelse i kælderen er et blevet et problem med de store regnskyl, vi har set inden for de sidste år. Første skridt, som mange undlader, er at få renset sine tagrender og tjekket at afløbsrør og kloakker har fri passage. På den måde kan vandet bedre bevæge sig væk fra huset. 

Hvis vandet i stedet kommer op af kloakken, kan du se i den her video se, hvad du kan gøre

Samtidig skal også sørge for, at dit underlag rundt om husets sokkel ikke hælder nedad ind mod huset. Hvis vandet samler sig rundt om husets sokkel overmætter det jorden, hvilket ud over oversvømmelser også kan skade huset. Du kan selv grave små kanaler i terrænet rundt om huset, så vandet ledes væk. Men hvis skaden sker, så kommer vi og pumper vandet væk. I alle Falck Boligrednings pakker er der nemlig akuthjælp til rådighed. Den gælder ved brand, vand, storm, indbrud og hærværk.

Hvad kan Falck Boligredning hjælpe dig med?

Vi har tre pakker, der hver især giver dig den bedste tryghed eller service – din pris afhænger af dine årlige behov.
  • Tryghed (Basis) – bl.a. akuthjælp, rådgivningslinjen og udlejning af affugtere
  • Handyman (Plus) – bl.a. skadedyrsbekæmpelse, kloakservice og koordinering med forsikringsselskab
  • Eksperthjælp (Super) – bl.a. tagrens, termografering og fugt- og undersøgelse af fugt og skimmelsvamp
Du kan læse mere om Falck Boligredning og vores tre pakker her.
​​​​
​​​​​​​​

​+ Fri levering alle dage

+ 14 dages returret

+ Sikker krypteret betaling

+ e-mærke godkendt

+ Ingen gebyrer på kreditkort.

 

Du kan bruge DankortDu kan betale med MasterCardDu kan bruge VisakortDu kan betale over betalingsservicehttp://www.falck.dk/privat/kundeservice/slet-cookiesSikker betaling med kreditkort - e-mærket ​​

Vejhjælp              Alarm

Boligredning      Hurtig Hjælp

Førstehjælp

1.hjælpskasse ​​​​

Følg os på Facebook og Youtube 

Falck Danmark A/S Polititorvet1780 København V | CVR: 16271241 | kundeservice@falck.dk | contact@falck.com | Telefonnummer: 70 10 20 31 | Cookie- og persondatapolitik