Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Leder du efter en kørselsordning for pensionister?

Med Falck Sygetransport kan du og hele din husstand blive kørt til og fra undersøgelse eller behandling, uanset din alder og om du er pensionist eller ej.

Hvilke kørselsordninger for pensionister findes der?

Det offentlige tilbyder patientbefordring til udvalgte borgere, når de skal køres til og fra behandling fx på sygehuset. Det er ikke alle, der får denne mulighed, da man skal opfylde nogle regler, herunder helbredstilstand og afstand fra bopælen til sygehuset.

Falck kører med patienter for en lang række regioner, som en del af den offentlige service. Ved siden af tilbyder vi en privat kørselsordning gennem abonnementet Falck Sygetransport, som er et abonnement du kan købe uden at skulle opfylde nogen krav. Med Falck Sygetransport kan du blive kørt til behandlinger, der har med dit helbred at gøre en lang række steder, herunder til din egen læge, speciallæge, tandlæge, høreklinik akupunktør, fysioterapeut, zoneterapeut, kiropraktor, sygehus, privathospital, psykolog, m.fl.

Vælg en af vores pakker

Vælg mellem to pakker

 

Du skal vælge Planlagt, hvis du ønsker at blive kørt til dine planlagte aftaler hos f.eks. lægen, øjenlægen, tandlægen, kiropraktoren, fysioterapeuten eller på hospitalet.

Pakken giver også mulighed for tilvalg af en række services, hvor du kan medbringe en ledsager, sikre dig garanteret solokørsel og dækning af hele husstanden.

Du skal vælge Akut, hvis du vil sikre dig, at du og alle i din husstand hurtigt kan komme til nærmeste hospital eller behandlingssted i tilfælde af akut opstået sygdom eller skade. Pakken dækker alle i husstanden også evt. gæster.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du ringe til os på 70 22 07 08

Købsbetingelser

Dit abonnement træder i kraft med det samme. Du har 14 dages fortrydelsesret. Abonnement kan opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned, dog tidligst ved udløb af bindingsperioden (6 mdr.).

Er du i tvivl om noget?

Spørgsmål og svar

Du kan bestille kørsler uden visitation. Det gælder uanset din alder, om du er pensioneret eller ej, og om du har en kronisk diagnose – ja, faktisk gælder det hele din husstand og dine gæster, hvis de kommer til skade mens de er hos dig.

Vi kører ofte solo kørsel, men vi kan ikke love dig en solo tur, da vi laver samkørsel dér hvor det giver mening.

Falck Sygetransport Super indeholder 24 årlige planlagte kørsler, og så er du også dækket ved akut kørsel.

Falck Sygetransport Plus indeholder 12 årlige planlagte kørsler, og så er du også dækket ved akut kørsel.

Falck Sygetransport indeholder 6 årlige planlagte, og så er du også dækket ved akut kørsel.

Hvis du har brugt alle dine kørsler, kan du tilkøbe ekstra.

OBS: Kørsel til og fra behandling tæller som to ture.

Du kan blive kørt til behandling hos:

 • Akupunktør
 • Bandagist
 • Fodterapeut
 • Fysioterapeut
 • Høreklinik
 • Jordemoder
 • Kiropraktor
 • Læge
 • Officielle aflastningssteder
 • Psykolog
 • Speciallæge
 • Sygehus / privathospital
 • Rekreation på behand.hjem
 • Talecentre
 • Zoneterapeut
 • Tandlæge / klinisk tandtekniker

 

Det er muligt at tilkøbe kørsler, så man kan blive kørt til anden behandling end det der er nævnt i vilkårene. Det skal dog være til behandling eller undersøgelse.

Ved bestillingen oplyser vi dig en tidsramme på 30 min. som vi kommer indenfor. Hvis kørslen er over 100 km. vil tidsrammen være 60 min.

Ja. Vi følger dig hele vejen, hvis du ønsker det.

Ja, du må gerne tage en ledsager med på kørslen. Husk blot at nævne det i bestillingen. Du og ledsageren afhentes samme sted, det er ikke muligt at køre forbi en anden adresse for samle en ledsager op.

Ja, det kan du altid. Vi beder dig blot om at fortælle os det, når du bestiller.

Abonnementet dækker kørsel, hvor der er behov for at sidde i kørestol under transporten, men kun i de tilfælde hvor det offentlige ikke har en betalingsforpligtelse.

Du kan få kørsel på Bornholm og Læsø. På andre ikke-brofaste øer, skal du selv sørge for transporten til fastlandet, og først herfra dækker abonnementet. OBS: Såfremt der både er kørsel før og efter fly- eller færgetransport, tæller det som to kørsler.

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige kørselspakke?

Tal med en rådgiver

Tal med en raadgiver_Falck Red (1).svg

Vi hjælper dig gerne. Ring til os på 70 22 07 08 mandag til torsdag kl. 8.00-17.00 og fredag kl. 8-15.30. – eller bliv ringet op af Falck: