Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Din vejhjælp er kun få klik væk

Vidste du, at du kan bruge vores app til at tilkalde vejhjælp? Du slipper for telefonkøen, og du kan selv vælge, hvilket tidspunkt du vil have vejhjælp.

Tilkald vejhjælp via app'en - se hvordan i videoen:

Med Falcks app kan du:

 • Tilkalde vejhjælp uden om telefonkøen
 • Vælge dét tidspunkt, der passer dig bedst
 • Se, hvornår vi kommer og hvor langt vi er nået

 

App store ikon Hent app til IOS (iPhone) 

Google Play Hent app til Android

Du kan godt bruge denne app uden et Falck-abonnement. Men for at få det fulde udbytte af appen anbefaler vi, at du har vejhjælp hos Falck.

Få vejhjælps-app’en nu – så er den klar til brug

Med vores app har du hjælpen lige ved hånden. Vi anbefaler, at du downloader den nu, så du kan lære den at kende og have den klar på din smartphone, hvis uheldet er ude. Hent app'en til IOS (iPhone) her, eller hent app'en til Android her.

 

Alt det vigtigste samlet i din vejhjælps-app

 • Følg din vejhjælp på app’en 
  Når du tilkalder vejhjælp på app’en, kan vi se nøjagtigt, hvor du står. Det er praktisk, hvis du fx står på motorvejen og ikke kan angive en præcis adresse. På app’en kan du følge med i, hvad status er på vores assistance. Så ved du omtrent, hvornår Falck-redderen er hos dig.
 • Få vejhjælp når det passer dig 
  Holder du i din indkørsel, fordi bilen ikke kan starte, kan du bruge app’en til at booke vejhjælp på et tidspunkt, der passer dig, fx når du er kommet hjem fra arbejde. Så skal du ikke stå og vente på Falck-redderen i din arbejdstid.
 • Du behøver ikke være til stede
  Du behøver ikke være ved din bil, når Falck redderen kommer. Vi skal bare vide, hvor bilen står og hvor vi kan finde din bilnøgle.
 • Service lige ved hånden
  På app'en har du det hele samlet ét sted. Du får overblik over din vejhjælp og de ydelser, der følger med i dit abonnement.
 • Bestil dine serviceydelser 24/7
  I de fleste tilfælde kan du booke service og ydelser direkte på app'en. Det kan du gøre hele døgnet, også uden for vores åbningstider.