Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Prisbetingelser for

En intelligent løsning til udkald af brandmænd.

Innovation og teknologi
Intelligent og fleksibelt system, der afstemmer behovet for ressourcer og giver kvalitativt indblik.
Kvalitet og leveringssikkerhed
Hurtigere genudkald af de rette kompetencer sikrer en højere kvalitet i udrykningen.
Motivation og fastholdelse
Øget frihed og fleksibilitet til brandfolkene, som bidrager til at skabe et bedre arbejdsmiljø.

Falck Fire Alert – hvad er det?

Vi introducerer Falck Fire Alert - en ny intelligent måde, at planlægge og alarmere fuldtid- og deltids brandfolk. Det er en innovativ all-in-one løsning, som er fremtidssikret, muliggør mere intelligent alarmering, og kan øge robustheden i beredskabet. 

Løsningen består af to elementer; en app til planlægning og en app til alarmering på en smartpager, der giver brandfolk en sikker og robust enhed, hvor de både kan styre deres tilgængelighed og modtage udkald på.  

Systemet og vagtcentralen overvåger kontinuerligt om der er nok tilgængelige ressourcer med de rette kompetencer, hvilket giver et total overblik over beredskabet og sikrer en hurtig og effektiv disponering af styrkerne. 

 

Hvad betyder det for beredskabet og mandskabet? 

  • At vi vil være i stand til at være på forkant i de situationer, hvor der ikke er nok brandfolk meldt til. 
  • At vi kun kalder dem vi skal bruge og dermed ikke forstyrre familier og arbejdsgivere unødigt. 
  • At vi vil kunne nedbringe antallet af udkald hvor mandskabet ikke kommer med og dermed sikre at vi kun trækker på beredskabets ressourcer når der er et behov. 
  • At vi kalder de rigtige ressourcer første gang. 
  • At vi sikrer et mere ens kompetenceniveau i mandskabet, da systemet sikrer fair udkald. 
  • At mandskabet der lander på stationen ved udkald, får en hurtig indsigt i hvem der er kald, samt et overblik over hvad de er kaldt til via nye station skærme. 
  • At vi kontinuerligt er i stand til at analysere på mandskabsdækning af brandberedskabet i løbet af dagen/natten, ugedag, måned, årstid osv. men henblik på at skabe den bedst mulige dækning i forhold til den indgåede aftale med vores kunder. 

Vil du vide mere?

For at komme i gang med Falck Fire Alert som kunde kan du kontakte Branddirektør Dennis Abildgaard Jørgensen på telefon +45 60298898 eller e-mail: dennis.a.jorgensen@falck.dk

Hvis du ønsker at vide mere om produktet, kan du kontakte Digital Program Manager Mikkel Helmer Nielsen på telefon +45 2388 5418 eller e-mail: mikkel.h.nielsen@falck.dk