Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Mød brandmændene

Her på siden kan du møde nogle af de medvirkende i DR-serien "Brandmænd - skulder ved skulder". Læs om deres job som brandmand og de oplevelser, det fører med sig.

Per Stensgaard

Udover at være brandmand på 33. år, er Per Stensgaard også en dygtig svømmer og dykker. Han har været med til at uddanne 17 fuldtidsansatte brandmænd i Randers, så brandvæsenet nu kan rykke tre gange hurtigere ud, hvis et menneske falder i byens havnebassin.

Læs mere om Per og hans arbejde her.

Jack Hvid

Jack Hvid blev født i en ambulance, og han har haft den sjældne ære at blive kolleger med de mænd, der bragte ham ind i verden. I dag er Jack brandmand på Falck-stationen i Randers.

Læs mere om Jack og hans arbejde her.

 

Søren Hopff

Søren Hopff er udrykningsleder på Falck-stationen i Taastrup. Da Søren en dag hørte sin bror fortælle om sin værnepligt i Beredskabsstyrelsen, blev der tændt et lys i ham. Ilden og brandslukningen blev siden Sørens levevej.

Læs mere om Søren og hans arbejde her.

 

Toke Elling

Toke Elling Som dreng drømte Toke Elling om at blive brandmand. For syv år siden gik drømmen i opfyldelse, og i dag er Toke en del af holdet på Falck-stationen i Taastrup.

Læs mere om Tokes arbejde som brandmand her.

 

Mikkel Schreiber

Med en far der er vicebrandchef i Falck, var Mikkel Schreiber flittig gæst på Falcks brandstationer som barn. Mikkel Schreiber har nu været brandmand i 11 år, men det var ikke altid planen, at han skulle følge i sin fars fodspor.

Læs mere om Mikkel og hans arbejde her.

 

Bjarne Jørgensen

Bjarne Jørgensen er stationsleder på Falck-stationen i Randers. Han er altid klar til at yde en ekstra indsats for sine medarbejdere og for sammenholdet på stationen.

Læs mere om Bjarne og hans arbejde her.