Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Du skal kunne rejse med ro i maven

Vi er kede af, at vi ikke længere kan tilbyde Falck Årsrejseforsikring og Årsafbestillingsforsikring. Har du fortsat behov for en lignende forsikring, anbefaler vi, at du køber en Årsrejseforsikring fra Købstædernes Forsikring. Den dækker alle medlemmer i din husstand i et helt år – uanset om I rejser sammen eller hver for sig.

Få et godt tilbud på Årsrejseforsikringen

Eller kontakt Købstædernes Forsikring direkte på 65 43 33 13.

Årsrejseforsikringen dækker bl.a.

✔ Sygdom og tilskadekomst
✔ Hjemtransport
✔ Feriekompensation
✔ Bagageforsinkelse

Frit tilvalg: Afbestillingsforsikring

For et lille ekstra-beløb får du også en Afbestillingsforsikring. Den dækker bl.a. udgifter til fly og hotel, hvis du bliver forhindret i at rejse som planlagt fx pga. sygdom.

Få hjælp 24/7
Du kan få adgang til alarmcentralen døgnet rundt, og der er altid en dansktalende læge klar til at hjælpe dig.
Hurtig adgang til læge – ingen regning
Bliver du syg eller kommer ud for en ulykke, får du behandling og medicin uden egenbetaling – også på private klinikker.
Slip for at betale selvrisiko ved billeje
Lejer du bil, knallert eller motorcykel og får en skade, dækker Årsrejseforsikringen betaling af din selvrisiko - helt op til 5.000 kr.

Købstædernes Forsikring

Købstædernes Forsikring er et af Danmarks ældste forsikringsselskaber. Det er ejet 100 % af kunderne, og det kommer dig til gode. Du er sikret hurtig skadebehandling og kan altid komme igennem til en rådgiver, hvis du har spørgsmål eller brug for at vende noget.