Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Prisbetingelser for

 

Trivsel

(forløb)

 

 

exersice rød.png Introduktion til forløbet

Trivsel er en følelse af velvære, hvor en person føler sig tilfreds med sit liv og har en positiv følelse af balance og harmoni. En god trivsel er vigtig, fordi den påvirker alle aspekter af ens liv, herunder fysisk, mental og følelsesmæssig sundhed. Når man har en god trivsel, oplever man ofte højere niveauer af lykke, tilfredshed og indre ro. At have en god trivsel indebærer ofte at ens grundlæggende behov er opfyldt, såsom følelsen af tryghed, tilhørsforhold, autonomi og mening i tilværelsen.

Hvis man har en god trivsel, så kan det føre til øget produktivitet, bedre relationer, at man er mere modstandsdygtighed over for stress og at man har en bedre evne til at håndtere udfordringer i livet.

At tænke trivsel ind på arbejdspladsen er derfor også vigtigt, hvis man har det godt socialt blandt ens kollegaer og man trives på ens arbejdsplads, så kan det øge den generelle tilfredshed med jobbet, og herunder medføre en øget motivation, engagement og loyalitet. Sociale interaktioner skaber mulighed for at opbygge sociale relationer og tillid mellem kollegaerne. Det kan forbedre samarbejdet, fremme åben kommunikation og reducere eventuelle konflikter. Derfor er det vigtigt, at man som arbejdsplads skaber muligheden for at medarbejderne kan interagere med hinanden.

Har du brug for inspiration til sociale arrangementer?

Hvis du ønsker at booke Falcksports aktivitetstrailer, men mangler inspiration til aktiviteter kan du downloade inspirationshæftet her: Aktivitetsforslag til Falcksports aktivitetstrailer.

Hvis du mangler inspiration til dit næste sociale arrangement, kan du klikke ind på nedenstående link og downloade aktivitetshæftet: Aktivitetshæfte