Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Prisbetingelser for

 

Lær at styrketræne

(Forløb)

 

 

exersice rød.png Introduktion til forløbet

Styrketræning er en vigtig del af en sund livsstil af flere grunde. Det styrker ikke kun musklerne, men det har også en række andre sundhedsmæssige fordele. Gennem styrketræning øges knogletætheden, hvilket reducerer risikoen for knogleskørhed. Desuden forbedrer det stofskiftet, hjælper med at kontrollere kropsvægten, reducerer risikoen for kroniske sygdomme som hjerte-kar-sygdomme og type 2-diabetes, og det forbedrer også humør og mentalt velvære.

Ud over de nævnte fordele bidrager styrketræning også til at forbedre kropsholdningen og forebygger skader ved at styrke musklerne og støtte strukturen omkring led. Det kan også hjælpe med at forbedre søvnkvaliteten og øge energiniveauerne i hverdagen. Desuden kan styrketræning være med til at reducere symptomerne på angst og depression, da det frigiver endorfiner, der forbedrer humøret og reducerer stress. Samlet set er styrketræning en af de mest effektive måder at forbedre både fysisk og mental sundhed på.

Skal du have hjælp til at strukturere din træning?

Nogle gange kan det være nemmere at træne, hvis man har en plan. Du kan udfylde nedenstående skabelon og holde dig selv op på din plan. Skabelonen indeholder selve ugeplanen, noter og fokuspunkter for ugen.

Download skabelon til træningsplan her: Skabelon til træningsplan

Forløb

træning.jpg


Se en forløbsbeskrivelse, hvis du ønsker at igangsætte et initiativ på din arbejdsplads. Se her.